Remote Desktop (שיהיה שם יפה לשאלה)

1קישקשתה

New member
Remote Desktop (שיהיה שם יפה לשאלה)

אהלן חברות וחברים , אני אנסח את זה בצורה פשוטה: אין לי הרבה מושג בכל הקשור למחשבים. יש לי 700 מגה במחשב שאני רוצה להעביר למחשב של חבר אחר. מבלי לצרוב ומבלי שזה ייקח שעות. האם ישנה איזושהי דרך, בה חברי מתחבר למחשבי ומוריד את הקבצים הרצויים, ובמהירות גבוהה? [ האם זה משנה אם החבר נמצא באוסטרליה או בישראל? ] מישהו זרק לי את השם Remote Desktop ואין לי מושג מה זה אומר. אחד אחד הזכיר את התוכנה PcAnyWhere (אם אני לא טועה). האם הדבר אפשרי או שמא זה הליך מסובך? אודה לעונות ולעונים

DEMOLITION MAN

New member
שרת FTP

אתה יכול להתקין אצלך שרת ftp אני אישית אוהב תוכנה בשם LEECHFTP. או תוכנה טובה יותר להשתלטות והעברת קבצים היא הremote admin תחפש בגוגל ותוריד את התוכנה לתקופת ניסיון יש לך אפשרות להתחבר למחשב בצד השני ב FTP ולהעביר את הקבצים, הפעולה לא הכי קצרה שבעולם, אבל היא בסדר (כמובן שגם לחבר שלך באוסטרליה צריך שתהיה את אותה התוכנה מותקנת במחשב שלו).

1קישקשתה

New member
אם הבנתי נכון,

יש צורך בשילוב של שתי התוכנות גם יחד: FTP + remote admin ? ברגע שלי ולחברי מותקנות התוכנות הללו, האם הוא יוכל להיכנס לאחת מהתיקיות במחשבי ולהורידה משם קבצים במהירות DOWNLOAD רגילה (יעני, כמו COPY רגיל ? )

royel

New member
אין שום בעיה גם עם Remote Desktop

אין שום בעיה לעשות את זה גם עם Remote Desktop רק שים לב לדבר אחד - זה מן הסתם יקח שעות כדי להעביר ממחשב למחשב אתה חייב להשתמש בקצב ההעלאה Upload שהוא מאוד מאוד איטי בארצנו. קח זאת בחשבון.

1קישקשתה

New member
האם ניתן להתגבר על בעית ה- UPLOAD?

כל הרעיון הוא להיות משועבד למהירות ה- UPLOAD שלי. האם זה בכלל אפשרי או שמא זה חלומות באספמיא? דבר נוסף, האם אני חייב ליצור סיסמה (LOGON) לשמי במחשב, על מנת להשתמש ב- Remote Desktop? האם חברי, שרוצה להוריד ממני קבצים , צריך לדעת את ה- ip שלי? את שם המחשב שלי? תודה

1קישקשתה

New member
"...לא להיות משועבד.."

החסרתי את המילה לא. אני לא רוצה להיות תלוי במהירות ה- UPLOAD החרפתית במדינת ישראל.

Motel

New member
מאיפה הרעיונות האלה מגיעים ...

אם זה היה אפשרי, נדמה לך שארגונים גדולים היו מוציאים עשרות אלפי ש"ח בחודש כדי להשיג מהירות upload גבוהה?!

1קישקשתה

New member
כפי שציינתי

אני לא מבין גדול במחשבים. שיערתי שאכן שאלתי אינה במקום. עוד שיערתי שאולי יש דרכי עקיפה כלשהן לאנשים פרטיים ולקבצים לא גדולים. כלומר, דרך שתגדיל את העברת הקבצים משמעותית לקבצים קטנים. אבל כנראה שגם זו השערה שאינה במקום מכיוון שכל קובץ גדול ניתן לחלק לעשרות (או מאות) קבצים קטנים. תודה בכל מקרה.

royel

New member
כן, כן וכן

על מנת שהחבר שלך יוכל להתחבר אליך, הוא צריך את ה IP שלך (זה שקיבלת בזמן שהתחברת לאינטרנט). שים לב שה IP עשוי להשתנות בכל פעם שאתה מתנתק ומתחבר מחדש לאיטרנט. זה די תלוי בספק האינטרנט שלך. כדי להיכנס למחשב הוא חייב שם משתמש וסיסמה. מיקרוסופט לא מאפשרים חיבור ללא סיסמה. ואתה אכן משועבד למהירות ה Upload שלך שהיא מאוד נמוכה מבלי לדעת אפילו איזה חיבור אינטרנט יש לך בבית.

Catalyst

New member
upload

רק לידיעה, יש חבילה של 2 down ו1 up בכבלים ללקוחות פרטיים. מגה upload זה מכובד.

antidot

New member
מישהו מעודכן לגבי עלויות ISP ?

מישהו כבר בדק את העלויות של ISP עבור החיבור הזה ?

למעלה