REMOTE CONTROL

זיו25

New member
REMOTE CONTROL

שלום, הייתי רוצה לדעת באיזה כלי אתם משתמשים כדי להשתלט מרחוק על מחשב הנמצא ברשת האינטרנט. אני עובד עם VNC וגם עם NETMEETING, אבל הבעיה שלי עם NETMEETING היא ששיתוף שולחן העבודה הופך ל DISABLED ברגע שיש יותר מכרטיס רשת אחד על המחשב שעליו משתלטים או במקרה ויש רשת ביתית. (אגב, מישהו מכיר פתרון למצב הזה?) תודה, זיו.

H N 1

New member
תנסה...

את DAMEWARE הכלי הנוח ביותר שאני מכיר ולא יקר

זיו25

New member
הכלים מוכרים ../images/Emo13.gif

עבדתי כמעט עם כולם - אני מחפש פתרון שיאפשר להשתלט דרך האינטרנט , אבל שיהיה חינמי וקל להפעלה... (כמו VNC). תודה! בברכה, זיו.

H N 1

New member
נתקלתי...

במערכת כזאת, אבל לא הייתה חינמית... אם עדיין תרצה אני אחפש את השם שלה בערב. הייתרון שלה היה שבצד הקליינט (שולט) היא עבדה דרך דפדפן...

noam01234

New member
תוכנת השליטה של dameware

מאוד מאוד איטית ולא נוחה, לצערי אני משתמש בה בחלק מהחברות בהן אני עובד (כי זה מה שהם רכשו). אם אתה מעדיף לעבוד עם כלי כמו Dameware ככלי ניהולי אז עדיף כבר Ideal Admin שהוא הרבה יותר נוח והשליטה בתחנות היא ע"י Tight VNC. תוכל לחפש בגוגל יש המון סקריפטים ותוכנות שמתקינות VNC על מחשב מרוחק אחת מהתוכנות שעושות את זה היא VNC Neighborhood. אני אישית מעדיף שירכשו תוכנה נורמלית ומהירה כמו Remote Admin או Netop - עולה קצת כסף אבל שווה.

H N 1

New member
שמע..

אני לא יודע על איזה גרסה נפלת, אבל DW היא כלי נפלא, ולא רק כלי ההשתלטות שלה.. בגרסה האחרונה היא כוללת כלים לניהול כמעט של כל דבר ב AD ובשרתי EXCHANGE... קח בחשבון שגם מצב העומס ברשת משפיע ויכול להיות ש"נפלת" ברשת עמוסה מאד...

noam01234

New member
שמעתי

אני מכיר את Dameware בגירסא 3 גם 4 וגם בגרסאות ה Mini Remote control ככלי ניהולי הוא כלי מצוין אבל בתור כלי לשליטה מרחוק הוא איטי למדי, זאת לא חוכמה לבחון את מהירות השליטה מרחוק בתוך הרשת, החוכמה היא לבדוק כאשר רוחב הפס הוא צר כמו שאני משתלט מהבית על איזשהי תחנה דרך VPN. קרה לי לא פעם אצל לקוחות שעבדו עם Dameware שפשוט לא יכולתי כבר מרוב איטיות אז עברתי ל Remote Admin והסרתי אותו בסוף הטיפול. דבר נוסף שיש לי להגיד על Dameware בתור כלי שליטה הוא הנוחות המאוד לא נוחה שלו, אני מציע לך לנסות את Remote Admin שהוא פשוט, מהיר ונוח וגם את Netop שהוא כלי מתוחכם יותר ונוח.

ezaton

New member
בעיקר SSH

לפעמים גם טלנט. יש מערכות שאליהן אני מריץ את כל הגראפיקה, אבל אז אני מלכתחילה לא בסביבה שבה צריך לחסוך ברוחבי פס. אני *בטוח* שיש כלים שיאפשרו לך להתקין תוכנת VNC או TightVNC (שחביב גם עלי, למרות בעיות מוזרות שיש לו מדי פעם, ובמצבים נדירים למדי) לשליטה גראפית, מרחוק. בהצלחה.

למעלה