Remember me?

Hadas 87

New member
Remember me?

שלוווום

אני בספק אם מישהו זוכר אותי.
הייתי פה לפני איזה 4 שנים, אם לא יותר.
אני רואה שיש פה עוד כמה אנשים מאז: רנת, בת אל, אלה, שניר..
תקף אותי נוסטלגיה אתמול וקראתי קצת שרשורים ישנים (ומצחיקים!
) ונזכרתי כמה אהבתי את הפורום הזה. ממש מרגישים פה בבית.
היום כמובן שאני לא רואה אף טלנובלה ואני בכלל לא מתעניינת אבל את האנשים פה אני עדין זוכרת. מקסימים אחד אחד...

זהו רק רציתי להגיד שלום ושהתגעגעתי ושסתם מענין לשמוע מה איתכם...

ולאלו שלא מכירים אותי, אז סורי שנדחפתי. חח

Renat Zeitune

New member
את יודעת שחלמתי עלייך

דווקא שאת כן מתעניינת בטלנובלות ואפילו טלנובלות מקסיקניות. ואם כבר את פה רציתי לשתף אותך שראיתי לפני שבוע ככה פרק ראשון של רובי ואני מעוניינת להמשיך איתה. אני כן מתעניינת בטלנובלות אבל פחות רואה מבעבר ומתמקדת בינתיים באחת. את מוזמנת להשאק פה. ואם כן רז ברוכה השבה

הדסייייי

חייבים להיפגש מתישהו.... גם אני לסירוגין רואה פה ושם איזה פרק פה פרק שם באיזשהי נובלה אבל מאז שאימא שלי נפטרה אני וטלויזיה לא הכי חברים.... בלי העובדה שפשוט החיים לא מאפשרים לי זמן כל כך פנוי...
&nbsp
כיף לראותך פה! את מוזמנת להישאר

Hadas 87

New member
וואי אתם מדהימים

הייתי בטוחה שלא תזכרו מי אני בכלל ואף אחד לא יענה לי :( חח
תקשיבו עבר מלא זמן אבל אני זוכרת כ"כ הרבה קטעים איתכם אפילו שרוב היחסים ביננו הסתכמו בפורום הזה. היו גם מפגשים בעזריאלי שאני זוכרת שכולנו נעמדנו סביב לילך ונקרענו מצחוק ממנה
היו מלא שרשורים פה שהיינו חופרים למוות כל מיני סדרות הזויות.
אני כבר לא רואה טלנובלות וסביר להניח שאני לעולם לא אחזור לראות. אני התבגרתי המון בזמן הזה ואני כבר לא מסוגלת לראות את זה בתמימות שראיתי אז. לצערי אני גם מתמודדת מטלנובלות משלי ובחיים לא תמיד להכל יש סוף טוב כמו על המסך.

רנת- איתך אני יודעת בערך מה הולך. ראיתי שיש לך חבר חדש, המון מזל טוב, מגיע לך.
בת אל- את לא מבינה כמה הצטערתי לשמוע על אמא שלך. ראיתי את זה בפייסבוק ואני זוכרת שלקח לי איזה כמה שניות להתאפס על עצמי ולהבין שזה באמת קרה. אני יודעת כמה היית קשורה לאמא שלך ואמא זו אמא אין מה לעשות. אני מקווה שאת מוצאת נחמה וחיזוקים במקומות אחרים. אם את מספרת שאת כבר לא רואה טלנובלות זה אומר המון כי אני זוכרת כמה אהבת את זה. את דנה גרסיה ואת כל סדרות טלמונדו למיניהן
(זוכרת הכל!!!)
מה קורה איתך חוץ מזה?
אלכס- שמעתי שאתה פעיל פוליטית, זה נכון?
אני מקווה שזה לא מפריע לכם שאני פונה אליכם בשמות הפרטיים ולא בכינויים אני פשוט זוכרת שפעם היינו כמו משפחה פה, היינו מתכתבים פה יום יום ולא היה שום קטע של להתחבא מאחורי כינויים. היינו ממש פתוחים אחד עם השני.

מה עם אלה? אני זוכרת שהיית סטודנטית לכימיה. מה קורה איתך היום?
את דנה אני רואה בפייסבוק מדי פעם. כל השאר אין לי ממש מושג...

התגעגעתי ממש

Renat Zeitune

New member
אני תמיד ראיתי בך יותר מחברת פורום

אל תשכחי שהיו לנו חוויות יחד עוד מהתיכון למרות שבשנים האחרונות התרחקנו. כן יש לי חבר ותודה אנחנו לוקחים את זה לאט. מה איתך מה חדש? מה שלום בעלך?

Hadas 87

New member
בעלי

אני שונאת את המילה הזו חח
הוא החבר הכי טוב שלי המשענת שלי, הכל. אין לי מושג איך הייתי מתמודדת עם החיים בלעדיו.
החיים לא פשוטים בכלל, יש הרבה בעיות, את בטח יודעת. הנה תראי שרשור של 4 אנשים שהגיבו בו וכל אחד מתמודד עם קשיים מסוג אחר. נגמרה התקופה התמימה שלי בחיים שחשבתי שאסונות וקשיים קורים רק לאנשים אחרים. זה קורה לכולנו ומה שקובע איך נתמודד איתם זה אנחנו והאנשים שהולכים לצידנו. לשמחתי, התברכתי בבן זוג לחיים מדהים. אחד כזה שאני יודעת שלא משנה מה יקרה הוא יתפוס אותי ברגע הנפילה ויחזיק אותי חזק עד שאעמוד שוב על הרגליים. זה לא ברור מאליו בכלל. ואני אומרת תודה על זה.
אני מאחלת לך שהחבר הנוכחי שלך הוא גם האחד שלך. ואם לא אז לא נורא, מכל דבר לומדים. אני בטוחה שהתבגרת המון מאז ימי התיכון שהיינו מתווכחות על רובי והקטור. איזה ילדות היינו אז
כמה תמימות, כמה התעסקות בבעיות דמיוניות שנוצרו פרי דמיונם של תסריטאים. איזה כיף היה להתעסק בצרות של אחרים.

Renat Zeitune

New member
בינתיים החבר שלי בא לקראתי

ורואים שאכפת לו ממני ודואג לי ואוהב אותי עם גם המגבלה שלו ודואג לקחת אותי אליו הביתה ושלא אלך לבד ויש לו את המחוות שלו ומכבד אותי ונותן את הספייס שלי ועוד דברים שמעדיפה לא לכתוב פה מסיבות אישיות. אנחנו כרגע בונים את הקשר לאט ולא ממהרים ואני שמחה בשבילך שמצאת את הגבר האידיאלי עבורך וטוב לך איתו.
&nbsp
כן התבגרתי ורואה את רובי מנקודת מבט אחרת אבל עדיין זאת הייתה חוויה ואשמח לעוד חוויות אחרות ויותר בוגרות איתך יותר על החיים וכבר לא על טלנובלות למרות שאני עדיין לא מאסתי מהם לגמרי פשוט אני בררנית יותר ומסתכלת בצורה שונה יותר.

לשכוח אותך???? לעולם לא!!

את חברה בלב ובנשמה שאי אפשר לשכוח
בלי קשר לפורום את מכירה אותי...

בנוגע לאימא שלי אפילו אני לא מסוגלת להוסיף את המילה ז"ל כי קשה לי לעכל שהיא איננה, כמעט חצי שנה אחרי
זה היה כל כך פתאומי.. ממש מהיום למחר
החיים ממשיכים ולמזלי עבודה, משפחה וחברים לא נתנו לשקוע... ולאט לאט מתמודדים עם המציאות החדשה שלא פשונ כלל.
מידי פעם הייתי צופה עם אימא עוד בטלנובלה אחת שהיא ממש אהבה.. למרות שגם מלפני כבר לא הכי צפיתי בדיוק מהסיבות שלך כנראה.. זה לא היה כמו פעם...

מקווה שבכל זאת תשארי
ושנראה איך אפשר להיפגש

Hadas 87

New member
בת אל

אני לא מצליחה לחשוב על הרבה דברים קשים יותר מלאבד אמא.
את מדהימה שהצלחת להמשיך הלאה, לשאוב כוחות ולקום מזה. אין לי ספק שאת לא אותה בת אל מלפני 4 שנים. אני זוכרת אותך ילדה עם לב זהב חייכנית ושמחה. אני בטוחה שהלב נשאר אבל המון בגרות עצבות וחוכמת חיים התווספו לך אחרי החוויות האחרונות שעברת.
אולי את לא רואה את זה עדין אבל כל מה שאת עוברת משנה אותך וגורם לך להיות הבן אדם שאת.

להשאר בפורום טלנובלות כשאני לא רואה אף טלנובלה זה קצת מצחיק... חח אני אפילו לא יודעת מה משודר בערוץ. הייתי רוצה לראות משהו באמת מענין שונה וסוחף שישכיח לי את הצרות שלי אבל לא עוד שני מקסיקנים צועקים במשחק מוגזם אחד על השני שהם אוהבים\שונאים אחד את השניה כי מה שהם חשבו קודם לא באמת מה שזה עכשיו וכי מישהו אחר שיקר\רימא\גנב\זייף

אני רוצה אבל לשמוע מה קורה אתכם. היינו כמו משפחה ווירטואלית.
מה עם נעמה? את עוד בקשר איתה? מה שלום ניר?

Renat Zeitune

New member
את לא מפסידה כלום

ארגנטינאיות כבר אין ופתחו ערוץ שלם לז'אנר חדש שכולו טורקי וקוריאני, נשארנו עם ברזילאית ומקסיקנית השאר מטלמונדו. מקווה שבכל זאת תישארי גם אם פרשת מטלנובלות.

Renat Zeitune

New member
ומוסיפים ז'אנר חדש מספרד

טלקומדיה אבל רימייק לסדרה ארגנטינאית.

המספר שלי נשאר אותו מספר

כך שיש וואטאפ וכדומה...

ממתי הפורום הזה היה רק בנושא טלנובלות? מה שמשאיר אותו בחיים זה ההכרות של מרבית מהאנשים פה לאורך השנים ובין היתר נובלה פה או נובלה שם.... הייתי מליצה לך לצפות בעלובי החיים אבל אני בקושי צופה פרק פה פרק שם שיש לי זמן..

ללא ספק לאבד את אימא זה הדבר הכי קשה שהיה לי לעבור בחיים ואם אי עם חשבתי שהחיים קשים אני מצטערת על כך שהייתי צריכה לחטוף את הכאפה הזו כדי להבין עד כמה טעיתי.תודה רבה על המילים החמות.. כרגע קשה לי לראות הרבה מכך כי אני מצב אוטומטי רוב הזמן, לא נראה לי שעדיין עכלתי את מה שקורה סביבי.

נעמה ונירוש בסדר גמור... מקווה שאולי ניר יפציע כאן עוד מעט.. נעמונת גם לא כותבת כאן יותר אבל אנחנו ממשיכים לשמור על קשר הדוק לאוך השנים

Don Nirtin

New member
מישהו קרא לי?

אני בסדר גמור

ברוך שובך גם אם לא למשהו קבוע.

ואני רואה היום שתי טלנובלות. מצבי טוב יותר מכל מה שהולך פה

Don Nirtin

New member
פחות או יותר אותו דבר

סיימתי לכתוב ספר וכותב כרגע את הספר השני.

ברור שלא שוכחים...... הסגנון שלי בלתי שכיח

Senior Baron

New member

לא בדיוק פוליטי אלא חברתי, אבל מבלה לא מעט בכנסת. חפשי בפייס ''נכה, לא חצי בן אדם'' וכמובן מוזמנת להציע חברות גם בפרופיל האישי

Hadas 87

New member
ראיתי תשדיר בטלווזיה של "נכה לא חצי בן אדם"

מן סרטון כזה שמזהיר מאפליה נגד נכים במקומות עבודה.
אתה קשור לזה?

Senior Baron

New member
לא

היה לנו סרטון ויראלי עם טל פרידמן, בטלוויזיה טרם, רק מלא ראיונות

למעלה