remember me? ושאלה..

LiTtalTal

New member
remember me? ושאלה..

קוראים לי ליטל אני בת עוד מעט 18 מנווה מונוסון ואני חזרתי לכאן, לפורום.... יש לי אייסיקיו- 282263042 מסנג'ר ואימייל - [email protected] בלוג - http://israblog.co.il/85089 תיצרו קשר אם בא לכם.. ושאלה.. ממממ.. יש סרטים שידוע לכם שג'וני עומד לצלם חוץ משודדי הקריביים???

הגרול

New member
יש המון סרטים שאמורים לצאת....../images/Emo13.gif

קודם כל צ'ארלי ומפעל השוקולדה, corpse bride ו- The Libertine אמורים לצאת בקרוב... חוץ מזה נמצאים בהפקה עכשיו שני המשכים לשודדי הקריביים ובנוסף ג'וני עובע הסרם הבאים: The Rum Diary Shantaram (שאותם הוא גם מפיק) The Diving Bell and the Butterfly וב- In Search of Ted Demme הוא יופיע בתפקיד עצמו... יש גם עוד איזה סרט עם אדריין ברודי על היוצר של "החוש השישי" שאין לי מושג מה נסגר איתו בסוף... ככה שיש הרבה ג'וני בעתיד
ג'וני...מייעו...

LiTtalTal

New member
מממ..

על צ'ארלי אני יודעת. שודדי הקריביים בעריכה?! חשבתי שרק התחילו לצלם את השני ואת השלישי יצלמו בשנה הבאה.. ג'וני מפיק? גדול! יופי יו!=]

WallFlower

New member
לא לא לא...הוא לא בעריכה...הוא נכנס

לשלבים של הפקה וטיפה'לה צילומים אם הבנתי נכון...לפי IMDB לפחות... ולגבי הסרט עם אדריאן ברודי על מ. נייט שיאמלאן - זה סרט מוקומנטרי שהושלם ואפילו הוקרן ביס כמה פעמים טובות

ורד דפ

New member
זה יוצא בארה"ב בתחילת יולי..

מה שאומר שיגיע אלינו בערך באוגוסט.

WallFlower

New member
אוגוסט 2006 אם כבר

בטח כל עניין השירים והשנינויות של וונקה יתקיל אותם והם יתמהמהו עם התרגום מיליון שנה... זונות שכמותם

הגרול

New member
גם אם הם יתמהמהו עם התרגום...

אולי יהיה אפשר לקנות את זה ב-DVD בלי התרגום.... אבל אל נראה לי שייקח להם הרבה זמן לעשות את התרגום... הם יעשו פשוט מה שהם תמיד עושים... ינסו לתרגם את זה לעברית ויהרסו את התרגום...

למעלה