REM

turrican

New member
שלום שלום לך טופית ../images/Emo13.gif

באמת טוב שאת כאן... כבר התגעגעתי אלייך.. לא היית כאן יאמבה זמן..

tofit

New member
תודות למתגעגעים ועתה לפרטים

ההופעה נערכה בעיר ליד ליון, באמפיתאטרון רומי (קיסריה יותר יפה). היו שלוש להקות חימום צרפתיות מייגעות, אבל אחרי שעתיים התחילה ההופעה. החומר היה ברובו חומר ישן וטוב. רוב הלהיטים הגדולים היו, חוץ מ night swiming, אבל היה את: evertbody hurts orange crush man on the moon what's the frequency loosing my religion ועוד שירים טובים, שאני כרגע לא זוכרת הקטע הוא שבגלל שהצרפתים האלה, לא ממש יודעים אנגלית, אז הקהל לא שר איתם את המילים. לא נורא אני שרתי. הבא בתור, דיויד בואי, נובמבר, יאללה שיגיע כבר.

alpha80

New member
עכשיו את תקנאי:

אצלנו בארץ - קובי (בלבלי אותו) פרץ ומושיק (אני לא זמין) עפיה יוצאים לסיבוב הופעות עם להקת חמסה, להקת החימום תהיה להקת פינג פונג.

adiville

New member
טופית : איזה יופי !!!!!!!

נשמע מדליק בטירוף !!!!!!! אורן : הרס אותי השיר הזה של מושיק עפייה : אני לא זמין....... אוי ויי....... אתה יודע מה המטרה - איזה חברת טלפון תתפוס על השיר טרמפ והוא יעשה יותר כסף מהפרסומת מאשר ממכירת הדיסק

alpha80

New member
תגיד למריאן שאני קצת עסוק

והרה מיקס שלו יצטרך לחכות כי צריך לעשות מושיק עפייה מיקס קודם

adiville

New member
../images/Emo6.gif

הוא בכלל חזר אליך.......? יום חמישי אני יודעת שהוא בטוח בבית אבל נראה לו באמת שהוא ייתחמק מזה.... אולי אני אשלח לו סתם אי-מייל מנדנד הלילה..... טוב, נדבר כבר יותר מאוחר.

חה !

איזה כיף לך (לא בגלל REM, בגלל דיוויד בואי. יוצא לו דיסק חדש בספטמבר)! ולא לרדת על הצרפתים. אחרי הביקור של REM בארץ, הם הריצו דחקות על הישראלים בכל מיני ראיונות והופעות. הם די ירדו על זה שכולם בארץ קראו ל loosing my religion בשם "oh life" כי הם לא הבינו אף מילה מההמשך.

turrican

New member
סחטיין טופית

אח אח..אני כבר לא זוכר מתי הגיעה להקה לכאן בעלי שיעור קומה כמו REM. מישהו יכול לרענן את זכרוני??

adiville

New member
ממש......

מי היו האחרונים שהגיעו לכאן לפני כל הבלאגן ? הפט שופ בויז ? אלפא היו פה בסוף 99 והם היו בערך כמה חודשים אחריהם....משהו באמצע 2000.... היה עוד מישהו אחרי ? דווקא בשנים האחרונות התחלתי להתוודע למוסיקה איכותית ואף אחד לא בא לפה יותר.....בכיף הייתי הולכת לכל ההופעות בארץ ! ושלא יעשו טובה ויאיימו להביא את טאטו והמורדים וכל הברנז'ה הזוועתית הזאת.....

turrican

New member
נדמה שהפט שופ טויז

נכון עדי הפט שופ טויז והקרנבריז היו האחרונים בעלי שיעור קומה שהגיעו לארץ.. זה בעסה מתמשכת מה שהולך כאן..לפחות משינה נותנים הצגות גדולות. זה מחפה על הכול!

DJ Dawn

New member
מגניב... ../images/Emo8.gif

אני לא אוהבת אותם. השיר הכי טוב (שיר מצויין!) הוא Orange Crush. השאר *די* דומים. להקה משעממת בעיניי.

למעלה