relert

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
relert

שלום רב! אני סובלת ממיגרנה כבר 7 שנים. בהתחלה טופלתי באימיטרקס, אחרי שנתיים הוא הפסיק להשפיע, אח"כ לקחתי rezult, אחרי שנה הפסיק להשפיע, אח"כ טופלתי בzomig, אחרי שנתיים הפסיק להשפיע. בשנתיים אחרונות טופלתי ברלרט אבל כנראה פיתחתי סבילות לתרופה. פעם היה לי מספיק כדור אחד-שתיים בשבוע ועכשיו אני צריכה לקחת אותו כול יום. היו לי פעם התקף אחד של מיגרנה לשבוע. עכשיו כול יום יש לי מיגרנה וכבר במשך חודש אני לוקחת רלרט כול יום. אני יודעת שזה לא בסדר. אבל מה עלי לעשות? להחליף תרופה?איך להפתר מהתמכרות הזאת? ובכלל זה התמכרות? תודה

מנסיון - ולא בגלל שאני רוקחת

כדאי לך לקבוע דחוף תור לנוירולוג מומחה. זה לא רגיל שיש מיגרנה כל יום ובטח לא שצריך לקחת את הכדור הזה כל יום. אולי את נמצאת באיזה סטרס מאוד גדול בחיים שלך או עוברת תקופה רעה וזה משפיע עליך בצורה כזאת קיצונית. אם זה המצב - תנסי להרגע, קודם כל. ובאמת תלכי לרופא שיבדוק אותך. וזה מנסיון אישי, לצערי. תרגישי טוב !

אז באמת נכון

באמת רצוי מאוד שתתיעצי עם נוירולוג. ישנם גם אופציות למניעה של מיגרנה כגון: דרלין או טופמקס אופציות אלו דורשות כמובן מרשם רופא. בכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת לפי ההחלטה של הנוירולוג. בהצלחה ישראל

למעלה