Regenv32.exe ושאר ירקות

Regenv32.exe ושאר ירקות

פרמטתי את המחשב ניסיתי להתקין את ווינדוס 98, אבל הדיסק היה דפוק ולכן התקנתי מחדש את ME. ועכשיו, כשניסיתי לשחזר את מלאי התוכנות הישן שלי נתקלתי בבעיה יוצאת דופן ומרגיזה - כל קובץ שאני מוריד שמסתיים בסיומת exe פשוט לא עובד, המחשב מכריז שהוא פגום ולא מוכן להתעסק איתו יותר. ניסיתי להוריד עוד פעם, משרתים אחרים - אבל לא. בעיה נוספת ,שנתקלתי בה בעבר (חרף היותה חסרת השפעה), היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: RegenV32 ביצע פעולה בלתי חוקית ב Regenv32.exe. Regenv32 יסגר כעת. אם אתה ממשיך.... אחרי שאני לוחץ על אישור המחשב ממשיך בתהליך הכיבוי ללא הפרעה. איך אני פותר את שתי הבעיות? בברכה, אורי.

liranon

New member
בקשר לבעיה עם ה-EXE

בדקת את המחשב אחרי הפירמוט והתקנה מחודשת עם אנטיוירוס??? ניסית להפעיל קבצי exe שלא הורדת??? ובכלל אני ממליץ להתקין את 98 היא הכי יציבה למשתמש הביתי.

איך יכולתי?

מובן שלא בדקתי את המחשב עם אנטי-וירוס - פירמטתי את המחשב ולכן אין לי אנטי-וירוס יותר. יותר מכך - בשל הבעיה עם קבצי ה- exe אני לא יכול להוריד שום אנטי-וירוס מהרשת. בדקתי, וגם קבצי exe אחרים לא פעלים (הודעת ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית) אבל חלק כן פועלים, אין לי מושג איך לקטלג אותם. אני רק יכול להוסיף שלאח שלי (שמחובר אלי ברשת; אחרי הפרמוט הוא לא מחובר אלי יותר) יש אותה בעיה במחשב שלו. וכפי שציינתי אני לא יכול ממש להתקין את ווינדוס 98 עכשיו, אני ממשיך לחפש עותקים טובים של התוכנה כדי להתקין, אבל בנתיים אני עם ME. בתקווה שהמידע החדש יעזור. אורי.

liranon

New member
רוב הסיכוים...

שיש לך וירוס שדופק קבצי EXE גם לי היה אותו.

אז מה הלאה?

במידה ואכן וירוס הוא הגורם (איך הוא לא פורמט) מה אני עושה, כן אני יודע שאנטי-וירוס עדכני יפתור את הבעיה ללא קושי, אבל איך אני יכול להשיג אנטי-וירוס לא דרך האינטרנט? בברכה, אורי.

וירוס עצלן

כשהסתכלתי על חלק מההודעות האחרות הפורום נתקלתי בהמלצה להוריד את התוכנה NoAds, והחלטתי להוריד (חרף הוירוס), כשנגשתי להתקין את התוכנה - בעוד אני מצפה להודעת שגיאה - הוא פשוט התקין את התוכנה, בלי להתבלבל. בעוד אני אחוז תזזית החלטתי לידע אתכם ולשאול האם זה משנה משהוא בהערכה? בברכה, אורי.

רן כהן2

New member
אני חושב שזה הצ´רנוביל...

בעיקרון אני יודע שהוירוס פוגע בקבצי zip אבל אצל חבר שלי הוא עשה את זה גם לקבצי exe, בכל מקרה אתה יכול לנסות 2 דברים: 1. קודם כל נסה ללכת לאתר הבא, יש שם אנטיוירוס ברשת, תראה אולי הוא ימצא לך אותו..., בחר את הארץ שלך ולחץ go http://housecall.antivirus.com/housecall/ 2. אם זה הוירוס או אם אתה לא בטוח נסה את זה... לך לאתר הבא והורד את הקובץ... ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/products/norton_antivirus/ver3_win3x/scanner/navc10.exe בגלל שהוירוס עובד רק בחלונות תעבוד בדוס (לא דוס של וינדוס) לך לספרייה שהורדת אליו את הקובץ והקש את שמו, הוא ישאל אם אתה רוצה לפתוח אותו, הקש כן עכשיו רשום את השורה הבאה... navc /doallfiles /repair /zips השורה הזו תסרוק את כל הכוננים שלך ותוריד לך את כל הוירוסים כולל אלו שנמצאים בתוך קבצי הזיפ אם אתה יכול, רק תכתוב בפורום אם זה עבד או לא, אני רוצה לדעת...

לא ממש

לגבי הסריקה omline, פשוט לא הצליח לעבוד - לא סרק כלום. והתוכנה לדוס עבדה אבל לא מצאה כלום. אז כנראה זה לא וירוס.

למעלה