טוב אז ככה:
רק תיקון קטן לשגיאה שעשיתי בתגובה הקודמת שלי הבעיה של ריפרשים היא לא בגלל פרוטוקול ה- HTML (אין כזה פרוטוקול זוהי שפה) אלא בגלל פרוטוקל ה- HTTP. עד כאן התיקון. עכשיו, על פי ההסבר שלך זה נראה מאוד פשוט. הבעיה היא במהירות העידכון או השאילתות של מאגר הנתונים שלך. יתכנו שני מקרים: הראשון הוא שהשאילתה שלך שאת הנתונים שלה אתה מציג בעמוד הראשי לאחר שהטופס נשלח, מסתמך על נתונים שנמצאים כבר בזיכרון כל שהוא של השרת או אולי אפילו בזיכרון המטמון של הלקוח... (או שהלקוח קורא את הדף או את הנתונים שלו מהזיכרון ולא מהשרת, פרוקסי וכו´). כדי להמנע מזה תוסיף תג מתא META TAG, שימנע את השמירה של הדף בזיכרונות מטמון שונים (על כל מיניהם וסוגיהם). אפשרות שניה היא האפשרות שבה התגובה של שרת מאגר הנתונים שלך היא איטית משהו, אם בגלל שאילתות מורכבות וארוכות ואם בגלל עידכונים מאסיביים שמאגר הנתונים נדרש לעשות... אם אכן זה המצב, יש שתי אפשרויות, הקלה יותר היא פשוט להשהות את טעינת הדף הראשי שלך לפרק זמן קצר על ידי SETINTERVAL או משהו דומה בג´אווה סקריפט פשוט. לדעתי זו הדרך הקלה יותר אבל המוצלחת פחות. דרך זו אינה מתחשבת במאגר הנתונים שלך. כדי ליצור מצב של התחשבות במאגר הנתונים אני הייתי נוקט בדרך של נעילת המאגר. היות ולכל סוג שאילתות יש עדיפויות שונות, יתכנו מצבים שבהם שאילתות שמגיעות בסמיכות יבוצעו לפי סדר העדיפויות שלהן ולא לפי הסדר שבו אתה באמת שולח את השאילתות... על כן הגישה העדיפה בעיני היא נעילת הטבלה שלך בעת העידכון, ושיחרורה לאחר סיום העידכון. ככה אתה מונע מצב של שאילתת קריאה לפני שאילתת העדכון...נעילת הטבלה מבטיחה מצד אחד את העידכון של הטבלה ומצד שני קריאה של נתונים לאחר העידכון (כמובן לאחר ששיחררת את הטבלה), אבל גם כאן כמו בהרבה מקומות עליה וקוץ (גדול) בה, דבר זה יגרום להאטה משמעותית בתפקודי מאגר הנתונים שלך בקשר לטבלה הזו והעידכונים יתאפשרו בצורה סדרתית בלבד (שחלק מהאנשים לא יראו בזה חיסרון אבל אני אישית במצבים מסויימים אעדיף להמנע מזה). אני מקווה שלא סיבכתי אותך יותר. בהצלחה שנאור.