redirect ל- frameset

orengolan

New member
redirect ל- frameset

אנחנו משתמשים ב- webform ב- vb.net. כיצד ניתן לעשות redirect של טופס לפריים מסוים (בתוך frameset) באמצעות button או linkbutton שנמצא בפריים אחר מהפריים אליו אנו מפנים את הטופס? (hyperlink לא יעזור לנו כאן היות והוא לא פותח שורות קוד בניגוד למה שאנחנו צריכים).

yuval k

New member
אתה מדבר על שליחה של טופס?

ניתן לבצע זאת עם מאפיין target של הטופס. כדי לפתוח דף אינטרנט במסגרת אחרת, ניתן גם לכתוב פונקציית JS.

orengolan

New member
הבהרות לגבי בעייתי ותשובתך

לגבי שאלתך: לא ברור לי מה זה שליחה של טופס? מה שאני מתכוון לעשות הוא אתר שהדף הראשי שלו הוא FRAMESET שמורכב מ-2 פריימים. בפריים הימני יש MENU של כפתורים וכשאתה לוחץ על אחד הכפתורים אני צריך שדף אחר יפתח בפריים המרכזי (השמאלי) - כמו שיש בהרבה אתרים ברשת. לגבי תשובתך: שמעתי כבר את התשובה הזאת, אך לא ברור לי איך מבצעים זאת. אני מתכנת ב- VB.NET ולא יודע לכתוב ב-JS (ב- HTML). תוכל לתת לי דוגמא לפו' שכזאת? המון תודה,

yuval k

New member
אז אם אתה רוצה שדף אחד ייפתח בפריים

אחר, מה רע במאפיין target לקישור?

orengolan

New member
לא מדובר ב-hyperlink

לא ברור לי כל כך למה אתה מתכוון ב"מאפיין target לקישור", אך אם מדובר במאפיין של הקונטרול hyperlink, אזי כתבתי מתחתילה שקונטרול זה לא יעזור לי היות ואני צריך לבצע זאת ע"י כפתור שיפתח לי אפשרות לרשום קוד בפונ' on-click, בנוסף לפתיחת הדף בפריים. שוב, אודה לך אם תוכל לצרף פרויקט נסיוני עם כפתור שעושה דבר כזה (אם זה לא מוגזם לבקש). תודה מראש על מאמציך, אורן

yuval k

New member
יש אירוע onclick לקישור...

השאלה היא, האם אתה מתכוון להריץ קוד בשרת או בלקוח. אם בלקוח, אירוע onclick של קישור רגיל יספיק. אם בשרת, אתה צריך לשלוח אחרי ביצוע הקוד הרצוי סקריפט JS ללקוח שעושה redirection... צריך לדעת בדיוק מה אתה מתכנן לעשות בעת הלחיצה

orengolan

New member
קרוב

היי יובל, 1. אתה מתקרב. אירוע onclick לקישור יעזור לי. כפי שציינתי קודם, אני מתכנת ב-vb.net, ואיני יודע js. לכן, אשמח אם תוכל לצרף לי פרויקט קטנטן עם דוגמא לפונ' onclick של hyperlink ב-JS. בעת לחיצה אני צריך לעשות visible=true ל-lable בנוסף לקישור הדרוש. 2. שאלה נוספת: כיצד אני עושה response.redirect שלא פותח טופס באותו חלון אלא בחלון חדש? שוב תודה, אורן

yuval k

New member
אתה מבלבל צד שרת וצד לקוח...

קודם כל, דוגמה לשימוש באירוע onclick של קישור - בצד הלקוח:
<a href="myPage.aspx" target="contents" onclick="alert('hello');">link</a>​
זה יקפיץ תיבת הודעה עם התוכן hello, בעת לחיצה עליו. בכל מקרה, אתה צריך לטפל באירוע צד השרת, כי visible הוא מאפיין צד-שרת
שלח סקריפט JS שיבצע את פתיחת הדף במסגרת הרצויה, ע"י המתודהRegisterClientScriptBlock. דוגמה לסקריפט שפותח דף במסגרת שניה -
parent.frames["contentFrame"].location.href = "2ndPage.aspx";​
response.redirect לא יודע באיזה חלון הוא נפתח, ולא יכול לשלוט בזה. אתה יכול לפתוח חלון חדש בצד הלקוח, ע"י JavaScript.

למעלה