redbull = אלכוהול?

Master Boo

New member
redbull = אלכוהול?

ניסיתי לקרוא את מה שכתוב על הפחית- בעעע... לא הבנתי מילה! אז רד-בול נחשב כאלכוהול- ואם אני שותה אותו אני צריך לגם לאכול ביחד? או שזה פשוט סוכר? (ואז לא רצוי כל כך לאכול ביחד...)

אקווה

New member
לדעתי

רד בול זה סוכר פרופר, לא רק אלכוהול! כמו בכל משקאות האנרגיה האלה, גם ברד-בול יש סוכר וממש ממש לא מומלץ לסוכרתיים, אם לא לומר - אסור.. (לפי מה שאני יודעת). ואפרופו - מה לגבי עישון? סיגריות רגילות וגם נרגילות? אני יודעת שלי זה מעלה את הסוכר נורא, ורציתי לשאול אם גם אצלכם...?

Master Boo

New member
לא יודע בקשר לסיגריות... ../images/Emo6.gif

אבל נרגילה? מעלה את הסוכר?? איך בדיוק?... אני לא זוכר שהנרגילה השפיעה עליי... (טוב, לא על הסוכר שלי לפחות
)

portland

New member
טוב אז ככה...

ראדבול זה לא ממולץ לחולי סכרת אז מי ששתה שיפסיק כי זה לא מומלץ זה מעלה תסוכר (וככה זה ממריץ אותך) ולגבי נרגילה אני מעשם כמעט כל יומים נרגילה ולא משפיע אלי בכלל לא יודע אני תמיד מעשן בערב ככה שלא יוצא לפני הזרקה ככה שלא נראה שזה מעלה תסוכר אבל נרגילה זה סבבה בכל מקרה וסגריות
מי בכלל מעשן סיגריות אני יודע שזה לא ממולץ לוחלי סכרת גם וגם בכלל חרא של דבר תאמינו לי יש הרבה דברים אחרים בחיים שאפאר להנות מהם חוץ מסגריות ודרך אגב יום אהבה שמח לכולם

King of pain

New member
Thumbs up ...../images/Emo48.gif

אז עד כמה שהבנתי משגת - משקאות אלכוהוליים ככלל לא מומלצים לסכרתיים . מעבר לסוכר שיש בהם , אז גם המצב של טשטוש החושים , ככל שהוא נחמד , עלול להיות יותר מסוכן למישהו שבריאותו תלויה כ"כ בתחושותיו - המצב המסוכן הוא , מן הסתם , להיות מידי הלום אלכוהול ולא " לתפוס " את ההיפו בזמן . לגבי סיגריות - אני לא חושב שהן גורמות לעליית הסוכר , אבל גם כאן , העישון , שגורם בין היתר לבעיות במחזור הדם אצל כל אדם , מסוכן יותר לסכרתיים , שנוטים לפתח סיבוכים כאלו גם ללא העישון . צדיק גדול אני לא , וכל האמור לעיל אינו מונע ממני מלעשן ולשתות לעתים . אין מה לעשות - גם סיגריה , וגם כוס יין , תורמים לעתים למורל ולבריאות הנפשית , ואין להמעיט בערכם של אלו . דן בן אמוץ , נידמה לי , אמר פעם שאתה יכול להעביר כל חייך בלי לעשן , בלי לשתות ובלי ל**** , ובסוף להרגיש די טיפשי כשתמות בריא . אינני ממליץ , חלילה , לאף אחד לאמץ את אורח חייו ההולל של בן אמוץ , אבל בהחלט מומלץ לעשות את השיקלול הנכון , ולחיות חיים מאוזנים , בריאים ומאושרים ככל שידך משגת , גם אם זה אומר לא להיצמד באובססיביות לכללים ( מי שחי עפ"י הספר , הרי עלול למות מטעות דפוס ... ) . כשאני שותה , דרך אגב , זה רק יין - רד בול גם מלא סוכר , וגם די איכס , לא ?
... מיטב אהבתי שלוחה לכם לרגל ט"ו באב ...
... ( אוף , שתוק כבר , נודניק ... )

10shosh

New member
לדעתי לרדבול יש טעם של סירופ

לשיעול לא ?
טעמתי פעם אחת והחלטתי שזה לא שווה את העלייה בסוכר (גם לא את הטעם) אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח......

shugi28

New member
בפול מון בקופנגאן

החלטתי שאני שותה בלי לעשות חשבון ( בדר"כ אני לא שותה אלכוהול ) בקיצור אחרי רדבול תאילנדי וכמה בקרדי בריזר מצאתי את עצמי מרחף בסביבות ה 300+ לקראת הבוקר אחרי שהזרקתי בחצות .. מניסיון אלכוהול תמיד משבש את האיזון ולא תמיד ידוע הכיוון

לדעתי....

אלכוהול וזה, זה עוד בסדר....למרות שבגילי אני עדיין לא שותה...
אבל סיגריות..... תעשו לי טובה.... בשביל מה? כדי שסתם נבזבז כסף ונצא מהסיפור מסריחים ומרוששים??? וחוץ מזה זה ממש לא בריא במיוחד שיש לנו סוכרת! גם נרגילות...אותו הדבר... ורק לידעתכם הנרגילות יותר מסוכנות מסיגריות... ומי שחושב שזה סתם שטויות, אז הוא טועה כי זה נכון
ממה שאני יודעת...אני לעולם לא התקרב לסיגריות.... ואני מציעה לכולכם לעשות אותו הדבר, כי בסה"כ אני דואגת לכולכם...
אז תשמרו על עצמכם...

נעמה 9090

New member
אלכוהול

למה את מתכוונת כשאת אומרת אלכוהול זה בסדר?? אלכוהול = סוכר וזה יותר מסוכן מבחינתך מאשר סיגריות.

לדעתי לא...

כי אלכוהול משפיע כאן ועכשיו ולא לעתיד...וגם יש מקרים שלא משתכרים רק עולה הסוכר... סיגריות משפיעות לעתיד ועושות נזק יותר גדול ותמיד מתמכרים...

dshaked12

New member
אלכוהול וסיגריות

שלום רב ראו המאמרים של ד"ר קנטר בקישורים הבאים: http://www.matalk.co.il/docy/kntr7_10.htm http://www.matalk.co.il/docy/kntr219.htm שבוע טוב דוד

למעלה