Thumbs up ...../images/Emo48.gif
אז עד כמה שהבנתי משגת - משקאות אלכוהוליים ככלל לא מומלצים לסכרתיים . מעבר לסוכר שיש בהם , אז גם המצב של טשטוש החושים , ככל שהוא נחמד , עלול להיות יותר מסוכן למישהו שבריאותו תלויה כ"כ בתחושותיו - המצב המסוכן הוא , מן הסתם , להיות מידי הלום אלכוהול ולא " לתפוס " את ההיפו בזמן . לגבי סיגריות - אני לא חושב שהן גורמות לעליית הסוכר , אבל גם כאן , העישון , שגורם בין היתר לבעיות במחזור הדם אצל כל אדם , מסוכן יותר לסכרתיים , שנוטים לפתח סיבוכים כאלו גם ללא העישון . צדיק גדול אני לא , וכל האמור לעיל אינו מונע ממני מלעשן ולשתות לעתים . אין מה לעשות - גם סיגריה , וגם כוס יין , תורמים לעתים למורל ולבריאות הנפשית , ואין להמעיט בערכם של אלו . דן בן אמוץ , נידמה לי , אמר פעם שאתה יכול להעביר כל חייך בלי לעשן , בלי לשתות ובלי ל**** , ובסוף להרגיש די טיפשי כשתמות בריא . אינני ממליץ , חלילה , לאף אחד לאמץ את אורח חייו ההולל של בן אמוץ , אבל בהחלט מומלץ לעשות את השיקלול הנכון , ולחיות חיים מאוזנים , בריאים ומאושרים ככל שידך משגת , גם אם זה אומר לא להיצמד באובססיביות לכללים ( מי שחי עפ"י הספר , הרי עלול למות מטעות דפוס ... ) . כשאני שותה , דרך אגב , זה רק יין - רד בול גם מלא סוכר , וגם די איכס , לא ?
... מיטב אהבתי שלוחה לכם לרגל ט"ו באב ...
... ( אוף , שתוק כבר , נודניק ... )