Red 1X10
ארררר ברונו הזה. בחיי שהייתי שונאת אותו אם הוא לא היה מספק את כמה מציטוטי המקס הטובים ביותר. כל מה שצריך זה לשים אותם ביחד בחדר ופשוט לשבת, לצפות ולהיקרע מצחוק. הוא מזכיר בסיגנון שלו... אתת... אוח זה ספוילר
. אין לי כוח לסמן אז לא משנה כבר. ומקס כרגיל, שלטההה!!!! איך היא גומרת את כולם במכות. זה כזה כייף לראות!!
אהה והיה הפרק את סבסטיאן!! החמוד הזה שמתקשר עם המכונה הזאת. זה היה משעשע איך הוא מדבר כזה בקול של מכונה ולוגן עונה לו בשיא הרצינות, נראה כאילו צילמו את זה מיליון פעם עד שהוא הצליח להיות רציני כל-כך. פרק משעשע וחמוד.. וגם שאשתו של ברונו לא מאמינה למקס שהיא שומרת הראש שלו. ומקס "משחקת" סנוקר עם ביריונים. גדוול. אגב, נכון בתחילת הפרק כשמקס מנסה להחזיר להם את החשמל, אז משמה הבלופר ("פספוסים") שהיא עולה פתאום באש וקנדרה בועטת בה. אין פעם אחת, שאני אראה את זה, ולא תעלה לי לראש התמונה של ג'סיקה עולה באש והשחקנית לידה ג'ניפר נדמה לי, פשוט בועטת בה כאילו זה יכבה את האש או משהו. יואו זה כזה מצחיק
וג'סיקה כזה- i'm on fire חחחחחחחחחחחחח...
יאללה. אל תשכחו לענות על החידון
. שבת שלום לכולם
ארררר ברונו הזה. בחיי שהייתי שונאת אותו אם הוא לא היה מספק את כמה מציטוטי המקס הטובים ביותר. כל מה שצריך זה לשים אותם ביחד בחדר ופשוט לשבת, לצפות ולהיקרע מצחוק. הוא מזכיר בסיגנון שלו... אתת... אוח זה ספוילר