Red 1X10

ברודי

New member
Red 1X10

ארררר ברונו הזה. בחיי שהייתי שונאת אותו אם הוא לא היה מספק את כמה מציטוטי המקס הטובים ביותר. כל מה שצריך זה לשים אותם ביחד בחדר ופשוט לשבת, לצפות ולהיקרע מצחוק. הוא מזכיר בסיגנון שלו... אתת... אוח זה ספוילר
. אין לי כוח לסמן אז לא משנה כבר. ומקס כרגיל, שלטההה!!!! איך היא גומרת את כולם במכות. זה כזה כייף לראות!!
אהה והיה הפרק את סבסטיאן!! החמוד הזה שמתקשר עם המכונה הזאת. זה היה משעשע איך הוא מדבר כזה בקול של מכונה ולוגן עונה לו בשיא הרצינות, נראה כאילו צילמו את זה מיליון פעם עד שהוא הצליח להיות רציני כל-כך. פרק משעשע וחמוד.. וגם שאשתו של ברונו לא מאמינה למקס שהיא שומרת הראש שלו. ומקס "משחקת" סנוקר עם ביריונים. גדוול. אגב, נכון בתחילת הפרק כשמקס מנסה להחזיר להם את החשמל, אז משמה הבלופר ("פספוסים") שהיא עולה פתאום באש וקנדרה בועטת בה. אין פעם אחת, שאני אראה את זה, ולא תעלה לי לראש התמונה של ג'סיקה עולה באש והשחקנית לידה ג'ניפר נדמה לי, פשוט בועטת בה כאילו זה יכבה את האש או משהו. יואו זה כזה מצחיק
וג'סיקה כזה- i'm on fire חחחחחחחחחחחחח...
יאללה. אל תשכחו לענות על החידון
. שבת שלום לכולם

Nitzan122

New member
פרק קורע../images/Emo6.gif

אני מתה על הפרק הזה הוא כל כך מצחיק! גם אני נזכרתי בפספוס הזה כשהיא עולה באש מסכנה..ובאמת כאילו זה לא מספיק קנדרה בועטת בה... איזה מגעיל ברונו ואיזה חמודה הבת שלו היה כזה מצחיק כשהוא דיבר איתה ומקס סחבה אותו מהחדר והוא אומר אבל עוד לא הגעתי לחתולים או משהו כזה.. כל כך נקרעתי וגם בקטע שמקס שואלת את לוגן אם הוא צריך את כל השיניים שלו
וואי ולוגן עיצבן אותי בפרק הזה אף אחד לא בנאדם מספיק טוב בשביל להגן על האיש ששם אותו בכיסא גלגלים ולא אכפת לי נגד מי הוא הולך להעיד! ולוגן כזה רגוע הוא אפילו לא שקל מה הוא עושה לשתי שניות אחרי שהוא גילה שהעד הוא ברונו ישר החליט שהוא בכל זאת מגן עליו לפעמים הוא כל כך טוב שזה ממש מעצבן!

ברודי

New member
בבלופר..

ז"א הם צילמו את הסצנה הזאתי וג'סיקה אלבה פתאום התחילה לעלות באש. ברור שצילמו את הסצנה מחדש, אבל הצילום של ג'סיקה עולה באש נכנס כחלק מה"בלופרים" של דארק אנג'ל. בלופרים אגב זה כמו פספוסים שקרו במהלך הצילומים של הסידרה, כמו שהם שוכחים את הטקסט וכאלה (או עולים באש
). אני ממליצה לעביר חיפוש "בלופר" בפורום ואז תקבלו תוצאות של כמה שירשורים שדיברנו עליהם בפורום שיש שמה קישורים ישירים לבלופרים. וגם בטאגליין נדמה לי שיש קישור.

ברודי

New member
ועכשיו גם קישור../images/Emo13.gif

כאן. בטור השמאלי, מספר 4. ואפשר גם להוריד את השאר ולראות. הם מצחיקים

ברודי

New member
חסרים לך כנראה מקודדים.

אני מציעה לך לגשת לפורום תמיכה טכנית, או שאולי- חומרה ותוכנה. אני לא יודעת בדיוק מה הפורום המתאים אבל תגידי שיש סרט שאת רק שומעת ולא רואה וימליצו לך על חבילת מקודדים. (אני מקווה
)

למעלה