recuperation -הפורמולה

ברוריה2

New member
recuperation -הפורמולה

הי האם מישהי ניסתה לקחת את התרכובת שיש באתר של בלאסי? האם ניתן להשיג בארץ? תודה וקוריוז, אם אני כבר כאן: היום גיליתי שאני לא זכאית לביקור אצל דיאטטנית ב"מכבי" כי הבדיקות דם שלי מושלמות מדי.

linar1

New member
שלום ברוריה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפורום! למה נועדה בדיוק הפורמולה? תשלימי קצת מידע... LINAR

linar1

New member
עוד משהו שרציתי להבין

האם את רוצה להגיע לדיאטנית בגלל פיברומיאלגיה או תשישות? איחולי בריאות, LINAR

ברוריה2

New member
כן.אובחנתי לפני חודש וחצי

בפיברומיאלגיה וכחלק מטיפול 10000 גם הגעתי אליה. אבל לא היה לה מושג מה לעשות איתי... בקשר לתרכובת- תקראי באתר של Alferd Blasi בקישורים של הפורום הזה. שמעתי על זה כל מיני דברים טובים ולא מצאתי שדיברו על זה כן-גם לא בארכיון. התרכובת מורכבת מארבעה מלחים הנדרשים לבנית תאים ולפי האתר, יתכן שזה מה שחסר לנו. אבל יותר טוב שתקראי בעצמך (מומלצת הגרסה האנגלית שם יש גם אינפו על המוצר עצמו).

dorgad

New member
קראתי את המאמר של בלאסי, ואותגרתי

מעניין האם יש התייחסות של הממסד הרפואי בארץ לאפשרות שהוא מעלה. נאוה, אשמח מאוד לשמוע את דעתך, וכמובן - כל התייחסות שהיא בנושא. דור

ברוריה2

New member
שאלנו בבתי מרקחת הומאופטיים והם

מכירים את הנושא של תרכובות מלחים לבנית תאים אבל ביקשו שנביא להם את היחסים המדוייקים כדי שיוכלו להרכיב. מאחר ומדובר בניסוי וטעיה (כמו שמספר בלאסי)- זה יכול לקחת זמן ועוגמת נפש. אני מנסה להזמין את הדבר הזה ולנסות כי אין לי את הלוקסוס של לחכות ולנסות..אבל זה מאד יקר כמובן. לא ראיתי התייחסות של הממסד הרפואי לאופציה הזו בחיפושים שלי מלבד כמה הערות באתרים ובפורומים בארה"ב.

למעלה