REbirthing

התנסיתי בזה בסדנה, במפגש אחד.

יש כאן אנשים שהתנסו יותר. שאולי גם יוכלו לענות אם תשאלי. אז מוזמנת לשאול

BellA עלמה

New member
אז ככה

אני התנסתי בזה פעמיים בפסטיבל סגול (גם הליכות מלאכים) השאלה שלי האם זה "נורמלי" להיות בסוג של בלבלה אחרי תהליך שכזה?

chenby

New member
כן..

אין נכון ולא נכון או נורמלי ולא נורמלי בריאקציות של טיפול. בעיקר טיפול מסוג זה שמביא אותך לפעמים להיפר ונטילציה ומנקה רעלים ומשחרר... זה טיפול מאוד חזק ואינטנסיבי.. כל רגש ותחושה שבאים בעקבות הטיפול, הוא ריאקטיבי לטיפול.

chenby

New member
זה יכול לגרום

לריאקציות פיזיות - הרי את משחררת כל כך הרבה בטיפול, יכול להיות שפתאום תהיה בחילה ואולי הקאות, אולי כאבים מסויימים, בכי לא מוסבר- פיזיות ונפשיות גם יחד, אבל זה עובר, וגם הריאקציה, זה לא משהו רע, זה לשחרר משהו שהיה תקוע בך

BellA עלמה

New member
וואי

אני עברתי 2 טיפולים בסדנה בrebirthing יש לי גם תופעות פיזיות ורגשיות אני כל הזמן חושבת על זה

dorit8

New member
בעז האמן הקישור עובד הדבקתי כאן את מה שכתבתה

" לי יצא לחוות סדנת רברסינג מדהימה שהשאירה בי חוויות עמוקות שהתחילו לנקות אותי מבפנים והאמת הפחידה לי את האימא שלה הצורה חחחחחחחחחחחחח אבל מה שכן זה נגע במקום הכי עמוק כנראה בדיוק איפה שהיה צריך. עוד לפני שהתחילה הסדנא השיערות שלי על הידיים והרגליים סמרו מרוב פחד כי הגוף הרגיש כנראה שהוא עומד לעבור חוויה מנקה ועוצמתית, אני עדיין לא מבין איך לא לקחתי את הרגליים וברחתי כנראה הרצון והסקרנות היו חזקים מהפחד. גם הייתי מנוזל והיתה לי המון ליחה מה שהקשה עלי אפילו עוד יותר את התהליך העצום הזה. כשזה התחיל הרגשתי את הפחד משתק אותי אבל לא עצרתי לרגע זה כבר שינוי מהותי אצלי, כשעברנו לשכיבה על הבטן ועצמנו עיניים התחיל כל המחול שדים המטורף הזה. התחלתי להרגיש סחרחורות חזקות, קוצר נשימה, בחילה, הזעה מטורפת, חום עצום במפרקים, עיוותים בכפות הרגליים והידיים, ספאזמים בשרירי התאומים שגרמו לי לצרוח לאלוהים מרוב כאבים, בכי מטורף, קללות, תחושת חוסר אונים מוחלטת, סערת אנרגיה בתוך הגוף, צחוק משוגע ופחד מטורף. מתוך כל הסרט הזה גם הייתי מאוד מודע הצלחתי להתבונן בסביבה הפנימית שלי ובמה שאני חווה ועובר וזה היה מדהים עם כל הקשיים שהיו לי והיו רגעים שממש התפללתי שזה יגמר, כי הרגשתי כ"כ רע שממש הייתי בטוח שאני על גבול איבוד הכרה חלק מהזמן אבל זה כנראה היה אחד השקרים של הגוף. בשלב מסויים פשוט הבנתי שאין טעם להילחם וככל שאתה נלחם חזק יותר ככה יותר יכאב לך ואז פשוט קרסתי ויתרתי על השליטה ונתתי לכל מה שקורה לקרות ופשוט התבוננתי אמרתי לעצמי שזה תהליך ניקוי עוצמתי ופשוט לתת לכל החרא לצאת. כשזה הסתיים לקח לי בערך 10 דק' לקום מהריצפה בלי להקיא את נשמתי ונתמכתי בעמוד כי לא יכולתי לעמוד מרוב כאבי תופת שהיו לי בשרירי התאומים (השרירים שבין הברכיים לקרסוליים) וצלעתי אחרי זה במשך 4 שעות כשאני בוכה כל הזמן. 5 שעות אחרי ישבתי עם עצמי בשתיקה כמעט מוחלטת, בהלם טוטאלי ופחד שעדיין טייל בי, לא עיכלתי אפילו את עוצמת החוויה הזו ורק המקלחת הקרה שעשיתי אחרי עזרה לי קצת להתאושש. הרגשתי מרוקן אנרגטית, חלש, רעב, צמא, אבל מאושר ונקי מבפנים ואת התוצאות ראיתי רק שבוע אחרי זה. הסתבר שהתהליך חדר לעומק לטראומת ילדות שעברתי וניקה את חלקה או את רובה החוצה כי כששאלתי אחרי זה את אימא שלי היא הזכירה לי משהו שלא ידעתי בכלל שפשוט הדהים אותי, וזה התבטא בתהליך. החלטתי שכרגע אני לא ישתתף בעוד חוויה כזו כי נראה אין לי מספיק כח להתמודד איתה כרגע אבל בשלב מסויים אני כן יחזור לחוות את זה פעם ללא ספק. אני מקווה שלא הפחדתי אותך בשיתוף הזה אני פשוט רשמתי את מה שחוויתי בצורה הכי אמיתית ונקיה וממש דרך הדמיון שלי.בהצלחה ."

dorit8

New member
כן קודם כל יש את הספר המרכבה .

באתר שלי יש מאמר על נשימה מעגלית... ערב טוב .

למעלה