Rebels @ Lions

lambdeus

New member
Rebels @ Lions

במשחק הבכורה של ליגת הפוטבול הישראלית לעונת 2009-10 שנערך הערב ב"איצטדיון" קראפט, הסתיים המשחק במותחם עד שלהי הרבע האחרון. אריות ירושלים הצליחו להחזיק מעמד מול התעוררות של מורדי יהודה וניצחו 32-30. אני אתן לעפרי לפרט יותר את מהלך המשחק, היה משחק דיי מותח אבל מלא בבעיות של תחילת עונה, כלומר, ים בדגלים צהובים. הנתון המפתיע, והמעודד, הוא שבמשחק פתיחת העונה נרשם קהל שיא של כ-400 איש. ורובם אוהדי המורדים. מי ייתן ונזכה לקהל כזה גם במשחקים מחוץ לירושלים.

ofribecker

New member
רק קצת יותר פירוט

הרי כתבה מלאה תצא בקרוב. ברבע הראשון הרבלס עלו ליתרון 6 - 0 ואח"כ ירושלים עלו ל 8 - 6. ברבע השני הליונס עשו טצ'דאון יחיד שקבע 16 - 6 במחצית. ברבע השלישי כבר היה 24 - 6 והרבלס הצליחו להקטין ל 24 - 14. ברבע האחרון (כמדומני) ירושלים עלו ל 32 - 14 וקאמבק של הרבלס יצר 32 - 30. 9 שניות לסיום ירושלים בעטו פאנט שהוחזר ע"י הרבלס אבל לא מספיק רחוק והמשחק נגמר. היתה אוירה נפלאה. לא נראה לי שהיתה כמות חריגה של דגלים אולי מעט מעל הממוצע, גדי ספר וגם אני (לפחות חלקית) היו 2 אנספורטסמנלייק, 2 הולדינג, 2 בלוק אין דה בק, 1 פאס אינטרפירנס ואיזה 4 דיליי אוף גיים, 1 איליגל פורמיישן ועוד כמה פולס סטארט ואופסייד. ואם שכחתי איזה פאול אז אני מתנצל. היתה פתיחת עונה בכיף! שימשיך ככה.

steeple

New member
וואו

400 איש למשחק תחילת עונה? טוב לשמוע... אם כולכך הרבה מגיעים רק למשחק הראשון אני מחכה לראות כמה יגיעו לגמר....

למעלה