Real Guitar

HeavenlyB

New member
Real Guitar

החלטתי לגשת לאתר שלהם ולראות במה מדובר, כי אני שומע על הפלאג הזה המון. הורדתי הדגמות בוידאו, צפיתי, הקשבתי ו....מה לעזאזל?! זה ממש לא נשמע טוב! אני הקלטתי לא מעט גיטריסטים בחיים שלי, והדבר הזה לא נשמע כמו נגינה אמיתית. עזבו סאונד, פשוט זה נשמע כמו נגינה במידי. ואלה דמואים של החברה. היתתי מצפה שהם יתנו את ההדגמות הטובות ביותר והמשכנעות ביותר. אבל זה רק שכנע אותי שאין מה להתעסק עם זה. אפילו ה-Virtual Guitarist נשמע אמין יותר. רק הבעיה שם היא שהוא מוגבל מבחינת תפקידים, לעומת ה-Real Guitar שעד כמה שהבנתי אפשר לתכנת את התפקיד. ההדגמה הכי מזעזעת היתה של Hotel California. שיהיו לי בריאים

YosKv

New member
מה אתה אומר על

GUITAR RIG של native-instruments ? לפי מה שהבנתי אי אפשר לנגן עם זה מוזיקה ישר אלא רק להלביש על סאונד קיים וזה בעצם כמו אפקט? אתה יודע אולי

HeavenlyB

New member
זה אפקט, שזה דבר שונה לגמרי

זה די נוח, ואפשר להוציא תוצאות טובות, אם באמת יושבים על הסאונד כמו שצריך. לעשות סאונד לגיטרה מוקלטה זה דבר לא קל. כיוון המיקרופון למגבר, כיוון האפקטים, ולוודא שכל שרשור האפקטים עובד נקי בלי זמזומים מהגיטרה/כבלים/אפקטים הוא לפעמים דבר שצורך הרבה זמן. וה-Guitar Rig חוסך לא מעט מהזמן הזה. מה שכן, אף פעם לא ניסיתי להשוות בהקלטות. אני מעריך שיהיה קשה לזהות אם זו הקלטה ממגבר אמיתי או מה-Guitar Rig.

YosKv

New member
בקשר לגיטר ריג

ניסיתי להעביר דרכו מכשירים אחרים למשל פתחתי מכשיר עם סאמפלים של גיטרה רגילה וניסיתי להעביר במידי לגיטר ריג וככה לנצל את היכולות אבל ללא הצלחה אני מבואס מזה אולי אתה יודע דרך שזה יהיה אפשרי? מה שאני רוצה זה לנגן על הקלידים וישעבור דרך הגיטר ריג ואני לא מצליח לעזאזל. מישהו מצליח?

HeavenlyB

New member
זה בהחלט אפשרי

ל-Guitar Rig לא ממש איכפת מה האות שאתה מעביר דרכה. בקיובייס, שים את ה-Guitar Rig כ-Insert לאותו ערוץ שאתה רוצה את האפקט עליו, וזה יעבוד. להגיע לסאונד הרצוי, זה כבר משהו אחר. צריך לנסות ולנסות עד שמצליחים.

YosKv

New member
וואלה!

איזה טעות מצידי פשוט לשים את הגיטר ריג בתור אפקט ולא בתור מכשיר וואלה עכשיו עובד מעולה זה כלי חזק נותן אחלה אפקטים וסאונדים

kundara

New member
איכס

גועל נפש כל הקיצורי דרך האלה. איך אפשר לסמפל כלי כזה?

למעלה