ready for the weeked? :)

ready for the weeked? :)

איזה כיף שיש את הדבר הזה שנקרא סוף שבוע.. בלי זה כבר הייתי מתמוטטת! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת/הפתעת השבוע: איך עבר השבוע בכללי? מה עם החייל? סוגר/יוצא? מתי נפגשתם פעם אחרונה? תוכניות להיום- תוכניות למחר- תוכניות לשבוע הבא- שיהיה לכן אחלה סופש ותהנו מכל רגע :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי שלוש פעמים ערב במשרד.. אבל פעמיים הבוס סיים ב6 וחצי ולא ב7וחצי-8 D: משהו רע שקרה לך השבוע: כרגיל התוכניות של שישי שאני מחכה להן במשך שבוע-שבועיים נדפקות ובסוף אני זורמת עם חברה למסיבה. אכזבת/הפתעת השבוע: אשכרה דיברנו כמעט כל יום :ם איך עבר השבוע בכללי? סבבה+- תוכניות להיום- טקס תעודות בגרות בביתספר ואמרתי למישהו שלום, היינו אמורים לצאת והוא ישן מהצהריים עד שבת בבוקר ואמא שלו סגרה לו את הפלאפון!!##!% אז הלכתי עם חברה למסיבה מעפנה. תוכניות למחר- וואלה האדון התעורר.. שיחה חשובה עם מישהו :ם כאילו ברור שהוא רוצה לדבר עלינו רק השאלה אם זה טוב או רע! תוכניות לשבוע הבא- פיזותרפיה ושבוע לחוץ במשרד!

סופ"ש מהסרטים :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחקיר הביטחוני הלך חלק, יש תחושה ממש טובה שאני אתקבל.. קיבלתי ציונים טובים בביולוגיה ובמתכונת בעל פה באנגלית. משהו רע שקרה לך השבוע: המבחנים הרגו אותי, וגם השיחה עם יוני שהוא סוף סוף הודה שהוא בגד. זה נחשב משו רע אבל לי זה עשה חיזוק אגו וביטחון כי יצא שאני זאת שצדקתי :) אכזבת/הפתעת השבוע: לא היה משהו מיוחד. איך עבר השבוע בכללי? היה עמוס, בלי שינה, לימודים, לחץ. העיקר שהסתיים! תוכניות להיום- אתמול הייתי במסיבה, היה אחלה איזה לילה! תוכניות למחר- לישון, לימודים, בערב לסרט (דייט) :) תוכניות לשבוע הבא- לימודים, לחץ כמובן חח ולחכות לסופש!

חח סוג של..

הכרתי מישהו חמוד.. ידיד טוב של חברה שלי, יצאנו לארומה ודיברנו והיה נחמד איתו אבל אני לא יודעת עד כמה אני רוצה עכשיו משהו רציני. את יודעת רק עכשיו יצאתי מהמחוייבות הזאת עם יוני ואין לי כוח עכשיו להתחיל לבנות דברים מהתחלה.. חוץ מזה, הוא ממש חמוד אבל לא יודעת עד כמה הוא מתאים לי, הוא מתוסבך כזה ויש לו בעיות בצבא ובמשפחה והדבר האחרון שאני רוצה עכשיו זה להיכנס לסיבוכים של מישהו אחר.. אחרי כל מה שעבר עליי. מודיעין אמרתי לך משקי"ת ב"מ מדור ביטחון מידע, לא יכולה לפרט מעבר.. את יודעת אינטרנט, אם בא לך דברי איתי בפייס אני אספר לך :)

maayanimi

New member
סופ"ש!

משהו טוב שקרה לך השבוע: החתונה של אחיו של יאיר, היה ממש כיף:) חופש בשלישי... וסתם היה שבוע נחמדי כזה. משהו רע שקרה לך השבוע: התחילה קצת לכאוב לי הרגל שוב... אני חוששת שהגזמתי בריקודים בחתונה חחח אכזבת/הפתעת השבוע:-- איך עבר השבוע בכללי?נחמד מה עם החייל?בסדר... קצת שבוז, ועייף. התחיל ביום רביעי בה"ד 1 ולצערי לא ממש יוצא לנו לדבר כי הוא לחוץ אני מצפה כבר בקוצר רוח שהוא ייצא (עוד שבועיים), מתגעגעת אליו. סוגר/יוצא? סוגר מתי נפגשתם פעם אחרונה? יום שלישי בצהריים כזהוא חזר לצבא אחרי החתונה תוכניות להיום-אתמול סתם יצאתי עם חברה כי פשוט היה מז"א מאוד נעים! הסתובבנו, רקדנו קצת במסיבה ממש משונה.. ושתינו אייס קפה בארומה. ממש מופרעות. תוכניות למחר-היום- הייתי אצל סבא, תיכף הולכת לאכול גלידה עם ידיד (שוקולד לבן!!), ובערב מסיבה:) תוכניות לשבוע הבא-מחר חופש. וביום שני הייתי אמורה להשתחרר חחח אבל אני נכנסת לקבע של 3 חודשים! שיהיה המשך סופ"ש כייפי לכולכן:)

LOLI152

New member
איזה סופ"ש..איזה!!

אז אחרי שבוע שעבר משביז למוות ואחרי בערך מליון שנה שלא ראיתי את הברנש.. (ועוד מליון שנה שאני עתידה לא לראות אותו.. פפפ. שטותניק!) הסופ"ש נפגשנו... לא סתם נפגשנו.. לא יכולנו לזוז אחד מהשניה.. מיום שישי אחה"צ (יצא בשישי בבוקר.. אמר שלום לאמא ובא אליי) עד היום בבוקר לא הצלחנו להתנתק.. כמה געגועים.. מכירות את זה, שכל הגעגועים, הגועל נפש, הזמנים הקשים, המרמור, המצב רוח הרע, המריבות עם כל העולם, הלחץ, העומס הכל נמחק עם הנשיקה הראשונה............. אוי, איזה קיטשית אני.. חחח XD ואחרי סופ"ש כזה אני כבר מתגעגעת.. ויודעת שלא הולכת לראות אותו הרבה זמן.. אבל לפחות יש שבועיים עמוסים (קייטנות פסח וזה) , אז לא נשים לב..

god girl too

New member
עונה באיחור קל

משהו טוב שקרה לך השבוע: שדין בא אליי סופ"ש משהו רע שקרה לך השבוע:
אכזבת/הפתעת השבוע:
איך עבר השבוע בכללי? ממש מהר, דין היה אצלי בראשון, שלישי, חמישי שישי ושבת... היה ממש מושלם
מה עם החייל? הוא מרגיש מעולה קצת עייף מהסופ"ש אצלי
סוגר/יוצא? הוא יצא אליי סופ"ש הוא לא סוגר, הוא רק חמשו"שים
מתי נפגשתם פעם אחרונה? היום בבוקר כשהוא הלך לצבא ואני לעבודה
תוכניות להיום- יום חמישי: הוא בא אליי, ראינו אצלי איזה סרט
והיינו עייפים מאוד ככה שישנו מלא תוכניות למחר- יום שישי: יצאנו למסעדה
ואז לבר... השתכרתי
והיה ממש כייף, פגשנו מלא חברים שלו וזה.. תוכניות לשבוע הבא- כרגיל עבודה ויום שני פיזוטרפיה, חמישי כנראה אני יצא עם חברות כדין נוסע לחברים אחרי שלא ראה מלא זמן כגנבתי להם אותו...
שיהיה לכן אחלה סופש ותהנו מכל רגע :)

למעלה