read that!! very importent!

אני בטוחה שהטרול החמוד שלנו...

לא מזיז לאף אחד... הוא כבר לא משעשע (בהתחלה עוד הייתי צוחקת, עכשיו אני רק מרחמת עליו) בואו ננצל את השירשור למטרה יותר מועילה- מה עשיתם בסופשבוע?
אני הייתי חולה... לא עשיתי כלום
לא שהייתי עושה משהו אם הייתי בריאה...
מה איתכם?

justnoa

New member
טם טם טם טם טאאאאאאאם

כלום למדתי למבחן בחקלאות שהיה לי ביום שני (כן כן, זה אתמו-אול!) הלכנו לבאולינג והייתי כל כאאאאאך קרובה לניצחון!! אבל ככה
קרובה לניצחון מושלםםםםםםםם! טוב, הייתי מקום שלישי מארבעה, אבל חפיף, זה עדיין דיי קרוב! חדשות לגביי, גם אם זה לא מעניין! חיחי, חזרתי לאחר שנתיים לאכול שוקולד, זה מוזר לאללה, אבל נהנית מאוד לפחות
התחלתי ביומיים האחרונים לצבוע את החדר כניסה מהחצר האחרוית ואני מלאה בנקודות אדומות ולבנות על כל החלקים שלי שלא מכוסים בבגדים, זה כיייייף! מסטולה משוקולד:) יום חופשיייייי! שבוע אחרון לרבעון הזה! וויפי הוריי!

../images/Emo13.gif

יאייי ולמה אחרי שנתיים את אוכלת שוקולד? יא מגניב, גמני צבעתי חדר... (של עצמי כמובן...) ומקום שלישי זה מכובד! (בדר"כ אני ראשונה ואז בסוף המשחק אני מקום אחרון...
) וואי מתי חופש גדול אצלך?

justnoa

New member
כי

נשברתי, ואני חלשה, אבל לפחות זה בא בתירוץ שהבנתי איפה הטעות שלי ושלמדתי חפיף אצלנו חופש גדול, אני חושבת שבדצמבר, ינואר, משהו כזה כאילו אני הגעתי בסוף ינואר, ואחרי שבועיים בערך התחילה השנה מוואהאהאהאהאהאה!!!

Julia16

New member
הסופ"ש שלי+ היום בקולג'....

אז בוא נראה...יום שבת בבוקר כרגיל הייתי בעבודה, אחרי זה בצהריים חזרתי והייתי דיי הרבה במחשב באותו יום (זה היה היום עם ההודעה ההיא שלי על האנגלים, אז זה מסביר....) יום ראשון, נפגשתי בעיר עם חברה מהתיכון שהייתי בו, וסתם הסתובבנו בעיר, דיברנו ואכלנו.. היא רוסייה ומאוד אינטליגנטית ודיי נחמדה רק מה- היא דיי מופנמת כזאת ויכולה להיות סגורה, אז פעם נגיד לא יכולתי לדבר איתה על דברים כמו בנים וחברויות כי היא היתה ביישנית בקטע הזה וגם לא התעניינה, אבל עכשיו היא קצת גדלה והתבגרה אז כבר קצת יותר אפשר לדבר איתה על הדברים האלה. עכשיו, מה שמפליא אותי בה, שהיא טיפוס כזה שממש לא צריך חברה. כאילו, היא מאוד אינדבדואלית כזאת ולא שמה על מה שהחברה חושבת (אז נגיד היא לא מתלבשת הכי באופנה וזה, אבל כן מתאימה בגדים...ולא מגלחת רגליים וכל זה...) והיא גם דיי מתבודדת כזאת ולא ממש מתאמצת להתחבר לאנשים ובתיכון אין לה ממש חברים, אז שאלתי אותה אם זה לא מפריע לה, והיא אמרה שלא. וזה דיי הפליא אותי כי איך למישהו לא מפריע להיות לבד? והיא אמרה שהיא פשוט לא מרגישה צורך להיות עם אנשים והיא מעדיפה להיות לבד.....אז טוב....יש לציין שהיא מאוד אינטליגנטית וקיבלה A בכל המקצועות, בלי הגזמה... טוב, יום שני לא למדתי (אין לנו לימודים ביום שני, יאיי!!:) אבל קרה משהו מאוד חשוב ביום שני...קיבלתי גיטרה חדשה! לוויתי אותה מאיזה ידיד שלא משתמש בה וקניתי גם ספר ללימוד גיטרה ועכשיו אני מתחילה ללמוד איתו! תמיד רציתי לדעת לנגן בגיטרה ועכשיו סוף סוף זה הולך לקרות אז אני ממש שמחה
. היום בקולג', הלהקה שלי התפרקה....כן, כל כך מהר..האמת שידעתי שזה יקרה כי פשוט לא התאמנו אחד לשני...הסולניות אהבו סוג מוזיקה מסויים, והגיטרסיט ניגן סוג מוזיקה אחר ואני ניגנתי סוג מוזיקה שונה..אז ככה שבכלל לא התאמנו ופשוט החלטנו שכל אחד יילך לדרכו...אבל אל דאגה, לא נשארתי בודדה, כי ישר הצטרפתי ללהקה אחרת שהייתה זקוקה לפסנתרנית באופן נואש... והם מנגנים בדיוק את סוג המוזיקה שנאי אוהבת וכולם שם ממש נחמדים אז אני מרוצה מזה. היום גם סיימנו מוקדם, בגלל שהשיעור שהיה אמור להיות אחרי צהריים התבטל, אז סיימנו ב11-12.. אני חייבת להגיד שבינתיים לא הייתי צריכה בכלל ללמוד או להכין איזה שהם שיעורים..אני לא יודעת אם זה טוב או רע שהלימודים הם בינתיים כאלה קלים. אני מניחה שזה טוב...
טוב, עד כאן העדכון שלי....בה-ביי!

justnoa

New member
נשמע סבבה אגוזים לגמרי!

איך הלהקה החדשה? הלימודים באמת קלים? ועוד משהו אחד... את במעונות או נשארת בבית בינתיים?

למעלה