READ IT AND WEEP

דלגליש

New member
READ IT AND WEEP

אמנם המשכתי לראשונה עד לעונת 2010 - 2011. אבל כל השיאים נשברו.

דלגליש

New member
לזה התכוונתי

סליחה על אותה הודעה פעמיים - אם למנהל לא איכפת, בבקשה שימחוק אחת מן השתיים.

דלגליש

New member
אחרון ודי

התעלמו ממצבור הנקודות - הוא מחק את הקודם והחל חדש כבתחילת כל עונה.

דלגליש

New member
סגל?

של איזו עונה בדיוק? אחרי עשר עונות - הסגל השתנה לא מעט עם כמה עוגנים קבועים. שבצ´נקו בחוד דונאטי, אמברוסיני וגאטוסו במרכז. אביאטי שוער. בשנים האחרונות קאסאנו שיחק לצד שבצ´נקו בחוד. והמון שחקנים שהמשחק המציא. רוכה של הקבוצה צעירה והמערך הוא 3:4:2:1. כלומר שוער בלם בלם בלם קשר קשר קשר קשר פורוורד פורוורד חלוץ לשני הפורוורדים חצים קדימה לכיוון החלוץ.וכל היתר משתנה בהתאם לנסיבות. חוץ מזה שימו לב לכספים! החלטתי לפרוש אחרי המיליארד הראשון וכך עשיתי. עד שיצא המשחק הבא, אשחק בליגה השנייה באנגליה נראה לי.

ofer16

New member
הישגים מדהימים!

למרות שאני בדר"כ מטיל ספק באמינותם של הישגים, הפעם יש לי תחושה שהבחור לא משקר... אם זאת אכן רמאות, אז אתה בטח מרגיש גבר עכשיו... אם לא, ההישגים מדהימים וכל הכבוד!

JRM

New member
ארר משעמם

כל הכבוד על ההתמדה, אני הייתי משתעמם אחרי ה200 מיליון או האליפות הקלילה השלישית ועובר לאמן את הקבוצה שזה עלתה לקונספרנס האנגלית או הנאשיונל הצרפתית... אני לא מבין איך הצלחת להחזיק, יעני אתה בטח יכול כבר לשים את עצמך בהולידיי ולקחת אליפויות בכל מקרה סחטיין

קיר קמט

New member
גם אני הייתי עובר..

ברב הסייבים שלי שהתמשכו על פניי יותר מחמש עונות הייתי בארבע קבוצות ומעלה...

Raul Madrid

New member
אני חושב שזה לא בעיה עם מילאן!!!!

למה עם ריאל אני גם יכול לעשות את זה!!!

קיר קמט

New member
האמת שריאל פי שלוש יותר עשירה ממילא

אם לא יותר, אבל זה באמת לא בעיה עם הענקיות.

קיר קמט

New member
אם אתה כבר בעונה הזו

אתה יכול לעשות לי טובה ולבדוק את היכולות של כמה שחקנים ? ניקו קרנצ´אר (Niko Kranjcar) מיכאל מיקיץ´ (Mihael Mikic) דאריו סמוג´ה (Dario Smoje) אריאל גארסה (Ariel Garce) אנדרס אימאר (כן, הוא האח של. -Andres Aimar) מקסימיליאנו לופז (Maxi Lopez) סבסטיאן בטאליה (Sebastian Battaglia , נדמה לי. מתחיל בבוסטה ג´וניורס.) דייגו (Diego , מתחיל בסאנטוס בברזיל) וגם איך קנדי בקירקוגלו, אנדראס איסקסון , פר נילסון , יונאס (Jonas) פורסברג , וממילאן - מרקו דונדאל -Marco Donadel.

למעלה