RC

amit469

New member
RC

טוב אם אתם יכולים בבקשה בבקשה להגדיש כמה דקות . אני רוצה שתכתבו איך אתם עושים את הRC שלכם בבקשה . אני יגיד איך אני עושה תגידו לי אם זה שגוי : מסתכל על השעון בודק את התקינות של השעה איך הוא נראה ואם השניות שהולכות קדימה זה תקין ולא 1 8 494 וכאלה .. מסתכל הצידה סופר עד 5 ואומר לעצמי שאם זה משתנה אני חולם ואני ישלוט בחלום או לא אני במציאות עושה את זה פעמיים ובודק אם האור עובד כמו שצריך . הגיון : האם זה הגיוני שאני נמצא פה ? אין פה שום דבר מוזר ? תביאו עוד שאלות :D תודה !

זאבבב

New member
שלי:

דוחף יד לקיר ומנסה בכוח המחשבה בתוספת הכוח להעביר אותה דרך הקיר. אם לא מצליח אז לא אם כן אז לך על זה.

silverhawk

New member
לא מומלץ

סיכויי ההצלחה של הבדיקה לא גבוהים במיוחד. אבל לשיקולך.

בדיקת המציאות שלי

מכניס לאחי הקטן מכות, אם הוא בוכה אני יודע שזה לא חלום.

silverhawk

New member
אתה עושה את הבדיקה בסדר

מה שכן, מומלץ להסיט ולהחזיר את המבט לפחות פעמיים. לגבי מבחן ההיגיון, הבט סביבך ונסה למצור משהו לא הגיוני. נסה לשחזר איך הגעת לאותו מקום ומה עשית קודם. זו בדיקה מאוד אפקטיבית. אישית אני משתמש בד"כ במבחני הקריאה, השעון וההיגיון.

EndOfAllHopes

New member
לי

אני מנסה להאריך את האצבע המורה, אם היא מתארכת אני חולם. עד עכשיו לא קרא לי שהבדיקה נכשלה בחלום... אבל אני כמעט ולא עושה בדיקות מציאות ביום יום, במקום זה אני לפחות כמה פעמים ביום אני חושב על הנושא ומודע למה שקורה סביבי. גם בד"כ בחלום אני מזהה שאני חולם ישר ואני לא צריץ לוודא את זה בעזרת בדיקת מציאות(החלומות שלי מאוד שונים מהיום-יום Z:)

Bluescale

New member
RC

1. הגיון - check 2. זיכרון - פשוט תשאל את עצמך "מה השעה עכשיו? מה עשיתי לפני שעתיים?" תחשוב על לפני שעתיים ותנסה לחפור בזיכרון: לא תצליח. ולא תצליח גם רוב הסיכוים לדעת מה השעה. 3. טקסט - אין צורך לפרט :) 4. מכשירי חשמל טכנולוגיים - מחשב שעון דיגיטאלי/אנאלוגי , מתג של אור 5. מראה 6. כוח המחשבה 7. עצור נשימה עם האצבעות נסה לנשום דרך האצבעות 8. נסה לעבור את כף היד שלך בזמן שאתה מסתכל עליה בעזרת האצבע 9. עצום עיניים , תגדי לעצמך ארמון , פקח עיניים 10. ממש אין לי זמן להמשיך לכתוב האמת :) עבודה...

למעלה