rav4

TheFullMonty

New member
rav4

מחפש מגן חזירים ומכסה לגלגל ספייר ל-rav4 שנת '99 מישהו יכול לעזור? תודה

כן בשמחה. אבל קודם כל!

דע לך כי מגן חזירים גורם לפגיעה חמורה במקרה של תאונה חו``ח בהולך רגל. במקרה של תאונה הוא יכול לגרום לפי מה שהבנתי לפגיעה בשאסי, הוא מפריע לנהיגת שטח, אבל הוא אכן מוסיף פוזה. אם בכל אופן אתה רוצה, חפש ביד 2. שם תמצא עד 800 אבל של גיפים אחרים. אם אתה רוצה חדש אני יכול להפנות אותך לכמה אנשים שמתעסקים עם זה. אישית רציתי לשים אבל סיפרו לי שזה מסוכן לכן ירדתי מזה. בכל אופן בהצלחה

kfirba

New member
אכן כמו שיואב אמר חוץ מפוזה אין בזה

שום יתרון... אלא אם כן אתה צייד חזירי בר?

noki4

New member
יש מלא חזירי בר הצפון

מלבד זאת אם אני זוכר, היה אמור להיות חוק שאוסר על התקנת מגן חזירים, ודרך אגב במקור זה נקרא מגן קנגורו בארץ שבה המציאו את המגן הזה , אוסטרליה, שם ישנה בעיה אמיתית של תאונות עם קנגורו שקופצים לשבילים ובמגע איתם נידפק בדרך כלל הרדיאטור, (אני רציני).

נכון אתה צודק בהכל

הוציאו את זה מחוץ לחוק בארצינו הקטנטונת. ונכון שזה מגן על הרדיאטור אבל רב הנזק על התועלת בארצינו הקטנטונת..

shlomoximuss

New member
זה אסור בארץ בגלל

בארץ זה אסור לחלוטין אבל לא נאכף כראוי. כל פגוש ברכב והפרונט בכלל, בנוי מתוכנן ומעוצב על מנת * ליצור מבנה קריסה של הפרונט במקרה של תאונה חזיתית (על מנת לספוג ולרכך את הפגיעה ולהקטין את הזעזוע בתא הנוסעים, והנזק המוסב לרכב). * לוקחים בחשבון פגיעה בהולך רגל בעיקר אזור הפגיעה. מגן חזירים מבטל את כל זה, אין בו שום שימוש בארצנו, ויסב נזק לשלדה בכל מכה . תחשוב טוב!!!!

למעלה