Raul*Duke איפה אתה ???

Raul*Duke

New member
הנה

הנני אהובת ליבי מן האפלה הגעתי לא יודע עד מתי אשאר אך שלך אני לנצח אל תפקפקי בי רק אותך ארצה לנוח בין זרועותיך בסוף כל יום כזה לוחם אני שכיר חרב אם תרצי על כבודך תמיד אשמור אם תתני לי את הכבוד לא לאלימות פניי אני חייל של אהבה אך המציאות היא כזו, את יודעת בודאי שיש גם לוחמה אין ברצוני להטרידך או חס וחלילה להפחיד חשבי עליי כעל אביר לובש שריון ברזל, ארשת קפואה אך מאחורי כל זה מי כמוך יודעת נפש פיוטית הומה נפשי שייכת לך ולא למלחמות אהבתי היחידה היא את ולא כל הקרבות אז סלחי לי על העלמותיי אני חי מאחורי מסיכה ורק מאחוריה נמצא אהוב ליבך גופך הוא לי מקדש עינייך כוכב הצפון שפתייך מעיין מרווה צמאון וחיבוקך מקום מבטחים לחיות איתי לא קל כרוך בקורבנות האם תקריבי למעני את אושרך הפרטי? או אולי...וזה לא פסול.. נפגש פה ושם לא אדרוש ממך דבר רק אהבה, חיבוק, נשיקה תשוקה .... האם תוכלי לחיות כך? האם תרצי אחרת? אנא הודיעי לי אבירך מחכה לתשובה כל מה שתאמרי, פקודה.

Raul*Duke

New member
אהבה תשוקה אלייך

אהבה תשוקה אלייך מגע שפתייך פטמותיך הזקורות ערוותך הלחה טיפת זיעה יורדת על גבך ישבנך הענוג סחפי אותי איתך רחוק מהכל אמצי אותי חזק רחוק מהחול היי לי למאהבת בין רגלייך תשוקתי תבער כשאני איתך הכל הופך נעים החמימות של נשימתך אני לוחש מילות אהבה באזנך נושך קלות את צוארך את מחניקה אנקה ולוחשת... שלא יגמר... תצעקי אליי אמרי מה התחושה האם את מסופקת או שמא נחליף תנוחה האם אוהבת את אותי? האם גרמתי לך עונג? האם נתקלח כעת? או שמא נמשיך לשכב כך... מחובקים.. מחוברים... מיצים נוטפים מתוכינו... נקטר של אהבה... מבט שלי מבט שלך.. תשוקה.

נסיך שלי ..

הגעגוע אליך מכאיב ביותר המילים שבך משאירות סימן ללא הכר אמש חשבתי על התעלסות איתך ידעתי שזה יהיה מטריף כמוך לנגוע ללטף שדים ירכיים לשגע את החושים ללמוד ביחד איך משחקים נוצה או סתם קרם למסג´ אבל חשוב לדעת שזה מעשה של אהבה אהבה שיש לי אליך אהבה שיש לך אלי מחפשת את הרגע לנשק את שפתיך תרה אחרי הזמן במרדף להספיק עוד ועוד איתך לעשות איתך אהבה זה כל מה שאני רוצה איכה נסיך יקר שלי ? מחפשת אותך , האם אתה איתי ??? מתגעגעת ואוהבת מחפשת אותך רוצה אותך כלכך נסיך שלי , רק שלי ..

Raul*Duke

New member
מה יהיה?

מה יהיה אהובתי? אני שואל את תרה אחריי ביום ואני באתי רק בליל חולם דמותך חושק בגופך המחשבות אינן מרפות בלילה אין עם מי להתכסות אנא אל תתיאשי אל תעשי שום דבר טיפשי אני שלך, את ודאי יודעת אין רצוני לראותך דומעת אמצא דרך, לא אחדול את בשבילי לא סתם, אלא הכל געגועים אל נפשך חלומות על גופך זיעה קרה מכסה את מצחי אעשה הכל, רק אל תברחי... שלך, לנצח, מתגעגע, ראול.

באמת מה יהיה .. ? ../images/Emo7.gif

עצוב לי כל כל איפה אתה ? בימים מחפשת אותך בלילות עורגת לדמותך חושקת בך רוצה רק אותך כל ליל אמש חלמתי אותך רציתי להרגיש שוב את מגע ידך רציתי לחוש שוב את טעמך טעם האהבה מילים של חיבה אהבה לנצח אפשר לקורא לה אתה האחד שלי האחד בשבילי ואותך אני מחפשת במיוחד כשעצוב לי אז איפה אתה אהוב שלי איפה אתה שתפיח בי קצת שמחה ורגש אלוהי .. איפה אתה ?

Good Knight

New member
עזבי אותך הנסיכים

תשכחי מנסיכים ללב הם רק מכאיבים קחי לוחם אולי אביר? אני אקרע איתך את העיר נחרוש ביחד את הארץ נראה עולם ומלואו ובבוא הליל, כל אחד יבוא על סיפוקו אהבה, שם המשחק משחק כואב, הלב נשחק אשים את שמך על שריוני אהבתנו לעולם תהיה במקום השני.

אני ..

על הנסיך שלי לא מוותרת .. שום אביר או לוחם ימנע ממני להלחם בעבור האהבה שיש לי אליו בעבור הזכות להיות איתו לעד אני איתו וזה ברור לי עכשיו ביחד נאהב עד היום הזה אהבה של נצח , אהבה של עד אין סוף אהבה אין סופית זאת האהבה שלי לו

פלג^ר

New member
תיכף הוא מגיע לובש את בגדיו מצחצח

נעליו ומגיע ליעדיו.אחלה בוקר מיסתורית.אוהבת מון

למעלה