rami,ramones,

latino1302

New member
rami,ramones,../images/Emo65.gif

ילד גדול ממחר (יום ראשון) אני רוצה לפתוח לך ת'תשירשור! של איכולים ליומולדת !! כבר עברו 25 שנים? יענו אתה אספנות? פשששש. ראמון, מכירים לא מזמן ועם הזמן יצא לי להכיר אותך כמו גם מספר אנשים במשפחה הזאת שגודלת לא רק ע"י אותן תחביבים ,אלא גם אנשים שמרגישים שכיף לשתף קשר חברותי עם האחרים, אחי לרמות שביננו יש אפשר של דגמים( יענו 8 שנים ) ראיתית אותך כאחלה בחור וואלה על הכיף כיפק! אני מאמין שהרגלי חייך השתנו עקב תחילת לימודים אבל זה בטוח יוביל אותך לשלב טוב יותר ומוצלח! הייתי והייתי רוצה להיות במיסיבת יום הולדתך אבל נישמור את זה לתאריך אחר ואז נחגוג או פשוט נשב על בירה בכ"ס . אז ר איכולים טובים לגביך ושיהיו ה25 שנות אור המוצלחות ויותר! חיבות וזפתה על הראש אחי.. מזל טובב גבר-גבר.. מישהו אמר לי שמתכננים לקנות לך יחטה? האם זה נכון אני משתתף!!

latino1302

New member
אפשר (אפרש)מכירים לא מזמן (מכירים מזמן)

עברית שפה קשה!

|בלוןהגוז'ון שלי גדל בשנה../images/Emo65.gif

אח שלי... מכיר את המשפט "חברים טובים באמצע החיים"? אתה פשוט כזה, אחד האנשים הראשונים שהכרתי כשהגעתי למועדון. לימדת אותי הרבה דברים על האוטו הזה, תמיד עזרת, וואלה אחי אתה באמת אחד האנשים, אם לא הבנאדם שאני הכי אוהב במועדון! אחי אני רוצה לאחל לך יומולדת שמח, הרבה בריאות, שיהיה לך רק טוב, ושתמשיך להפיל אותי מצלחוק עם השטויות שלך! הארבה אושר ואושר, אוהב אותך המון, אחיך התימני. נ "ב: יא אשכנזי מאניק!

k0biX1303

New member
פרחים בקנה.

וגוזון בצריח. מזל טוב יא ארוך בשישי הזה נרים עוד בקבוק ויסקי לחיים!

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif מזל טוב לגוז'ון 1

שתהייה לך אחלה של גדלות והמון זיונים מת עליך יטאיול אחד. קרייזי חכה חכה לחג השבועות.. וואלה אחי אתה באמת אחד האנשים, אם לא הבנאדם שאני הכי אוהב במועדון! מה לגוז'ון יש יום הולדת ואותי אתה אוהב כבר פחות?

hasandak73

New member
המון מזל טוב רם!

הרבה בריאות אושר והצלחה בכל, וכמובן בלימודים. גיא

למעלה