rainbow too... צירפתי קישור להודעה שכתבת במרץ 2002, ממש נגע בי.. רציתי להודות לך על פתרון לבעייתי.
S sha1 New member 25/8/02 #1 rainbow too...../images/Emo24.gif צירפתי קישור להודעה שכתבת במרץ 2002, ממש נגע בי.. רציתי להודות לך על פתרון לבעייתי.
rainbow too...../images/Emo24.gif צירפתי קישור להודעה שכתבת במרץ 2002, ממש נגע בי.. רציתי להודות לך על פתרון לבעייתי.
S sha1 New member 25/8/02 #3 בכל מקרה... ההודעה היתה על "המחלה והפחד".. הסימפטומים והתרופה. עם התרופה קשה לי להזדהות, אבל עם תוצאות הריפוי בהחלט... אני מרגישה שאני מסוגלת לדלג ישר לתוצאה ולהצליח לראות את הפער בין הסימפטומים לתוצאה. תודה.
בכל מקרה... ההודעה היתה על "המחלה והפחד".. הסימפטומים והתרופה. עם התרופה קשה לי להזדהות, אבל עם תוצאות הריפוי בהחלט... אני מרגישה שאני מסוגלת לדלג ישר לתוצאה ולהצליח לראות את הפער בין הסימפטומים לתוצאה. תודה.