Rage??? האם רייג´ חוזרים עם סולן אחר?
פ פלונטר New member 31/8/01 #3 אבל אל תצפו לרייג´ הישנים, אומרים שזה הולך להיות משהו שונה, ויותר בכיוון של קורנל מאשר של רייג´ (וזה לטובה כמובן). אותי בכל אופן זה מאד מסקרן...
אבל אל תצפו לרייג´ הישנים, אומרים שזה הולך להיות משהו שונה, ויותר בכיוון של קורנל מאשר של רייג´ (וזה לטובה כמובן). אותי בכל אופן זה מאד מסקרן...
פ פלונטר New member 31/8/01 #5 התחילו להקליט כבר ביוני אם אני לא טועה, והבנתי שהוא אמור לצאת בסביבות נובמבר. בכל מקרה, אל תורידו שירים שהם כביכול שלהם מאודיוגלאקסי - זה בלוף.
התחילו להקליט כבר ביוני אם אני לא טועה, והבנתי שהוא אמור לצאת בסביבות נובמבר. בכל מקרה, אל תורידו שירים שהם כביכול שלהם מאודיוגלאקסי - זה בלוף.
D Dazed&Confused New member 31/8/01 #6 שמעתי שזה הולך להיות הארד רוק מלודי ככה הם הגדירו את שהם עושים עכשיו.
K kurt_is_the_king New member 31/8/01 #7 יותר טוב דווקא...... כי אני לא ממש משוגע על רייג´ הישניםעם הטכנו רוק שלהם ומעדיף את הסיגנון הגראנגי\ מלודי\ האבי של קריס קורנל שהוא בזכות עצמו כותב שירים וסולן נהדר
יותר טוב דווקא...... כי אני לא ממש משוגע על רייג´ הישניםעם הטכנו רוק שלהם ומעדיף את הסיגנון הגראנגי\ מלודי\ האבי של קריס קורנל שהוא בזכות עצמו כותב שירים וסולן נהדר
K kurt_is_the_king New member 31/8/01 #8 דווקא יותר טוב.... כי אני לא ממש משוגע על רייג´ הישנים עם הטכנו רוק שלהם ומעדיף את הסיגנון הגראנגי\ מלודי\ האבי של קריס קורנל שהוא בזכות עצמו כותב שירים וסולן נהדר
דווקא יותר טוב.... כי אני לא ממש משוגע על רייג´ הישנים עם הטכנו רוק שלהם ומעדיף את הסיגנון הגראנגי\ מלודי\ האבי של קריס קורנל שהוא בזכות עצמו כותב שירים וסולן נהדר