RadioButtonList

hagit2003

New member
RadioButtonList

אני עובדת ב- ASP.NET ב- C#, ליתר דיוק מנסה לעבוד - לא כל כך הולך לי
ניסיתי לשים RadioButtonList עם שתי אופציות, ואז אני רוצה לכתוב קוד שישלוט על מה שקורה כשבוחרים אופציה מסויימת.
private void RadioButtonList1_SelectedIndexChanged(object sender, System.EventArgs e) { Label1.Text = "שלום"; }​
והוא לא עושה כלום. פשוט מתעלם. מה אני עושה לא בסדר?

Zeliran

New member
Postback

הבעיה נובעת מאחר והדף לא מקבל PostBack לאחר שינוי הבחירה (לא כמו בלחיצה על כפתור למשל) לכן את צריכה לשנת את המאפיין AutoPostBack ל true (של הפקד)

hagit2003

New member
תודה רבה, ושאלה נוספת

אם אני רוצה לבנות טופס של שדות מילוי, ואני רוצה לסדר את הכל בטבלה - האם יש דרך אלגנטית לעשות את זה ע"י גרערת פקדים או שאני צריכה לכתוב הכל ב- HTML?

Zeliran

New member
מה רע ב HTML? ../images/Emo13.gif

ובד"כ גם עדיף כי הסטודיו אוהב לכסח את הקוד במקרים כאלו...

hagit2003

New member
או קי

אז מה עדיף - להשתמש בטבלה של HTML או בטבלה של web Forms?

gilad g

New member
זה תלוי,

אם את רוצה שהשרת יהיה מודע לקיומה של הטבלה (ושיוכל לשנות אותה - להוסיף לה נתונים, למחוק, לשנות, וכו'), לכי על טבלת web forms. אחרת, לכי על HTML קלאסי.

hagit2003

New member
אבל, אפשר...

ב- HTML גם לכתוב
runat = "server"​
ואז גם השרת מודע לקיומה של הטבלה. אז מה ההבדל?

Justin Angel

New member
ואם לא רוצים PostBack?

שאלת המשך. אם אני לא מעוניין בPostBack ורוצה שכל התהליך יתבצע בצד לקוח? למשל, Listbox שלאחר שינויה חושפת פקדים שונים בדף. האם עליי לכתוב את הג'אווה סקריפט בעצמי או שהפרוייקט ייצר אותו בעצמו? שהתחבטתי בשאלה זו לפני שבוע פשוט וויתרתי וכתבתי בעצמי את הג'אווה סקריפט, אבל הפתרון הזה נראה לי עקום.

gilad g

New member
צריך לכתוב Javascript בעצמך...

ASP.NET וצד לקוח לא הולכים טוב במיוחד, לצערי

Justin Angel

New member
אז זה שוב לעבוד כמו תיאלנדי

אז איזה יופי שיש שלוש דיסקים של עזרה וממשק GUI שגם הוא לא השתלט על כל הצד שרת (Repeater ו-Templete columns) ונהדר שיש קיצוץ של 80% בזמן ביצוע עיצובי מערכת, אבל ממשק שמתרגם שפת שרת לשפת לקוח לפי בקשה הם עדיין לא עשו. שרדנו את פרעה ונשרוד את גם את זה

למעלה