RADICULOPATHY RT L4- ונמלול

basonh

New member
RADICULOPATHY RT L4- ונמלול

לפני מספר שנים עברתי התהפכות רכב אני סובל מפריקות כתף חוזרות, בלט דיסק עו"ש מותני ובעיה בעו"ש צווארי. בחודשים באחרונים אני מרגיש נמלול חזק מאוד וקבוע ברגליים בעיקר ברגל שמאל, ביצעתי בדיקה EMG בסיכומה כתובבבדיקת מחט ברגל ימין יש סימנים אלקטרופיזיולוגיים שיכולים להתאים לבעיה רדיקולרית ישנה בגב תחתון. לקחתי את הפרטים הללו לנורולוג וזה כתב שיש הבחנה של RADICULOPATHY RT L4 הבנתי בעל פה שיש לחץ על עצב בחוליה L4 שגורמת לבעיה של הנמלול הקבוע והמציק ורק פתרון ניתוחי קיים. 1. מה האפשריות המקרה זה? 2. אני מוכר בתאונה כנכה צה"ל בעל 12% קבוע ,אני מוכר בכתף-נקיעות חוזרות, עו"ש מותני וצווארי. את התביעה הגשתי בעצמי. האם ניתן לקיים קשר של הבעיה של הנמלול לסעיף נוסף ולהגדיל את רמת האחוזים ולזכות לטיפול מתאם משרד הביטחון? אני מביא קישור של סעיפים, איזה מהם יכול להתאים לבעיה של הנמלול אם בכלל? הייתי רוצה לדעת יותר על הבעיה והאם היא מוגדרת כמחלה נלוות לפציעה בגב? http://www.pnz.co.il/article.php?id=97 3. האם יתכנו בעיות עתידיות שיתפתחו כתוצאה מהתאונה?

רדיקולופתיה

1. הטיפול לרוב מתבסס על פיזיותרפיה ותרופות מסויימות. בחלק מהמקרים אם יש כאב קשה מנתחים. 2. אני לא נותן הערכות נכות בפורום.

למעלה