Radar Love 2X04

kyle chandler

New member
הפרק הלילי:../images/Emo168.gif

טוב, מכיוון שאני לא יהיה פה יותר מאוחר אז אני כותה עכשיו ומקסימום תשרשרו. היה פרק די נחמד עם כל ההקבלות של רייפר ואשה והקטע של הרעלן היה סבבה. איזה מצחיק היה כש-OC שאלה את סקטצ'י אם הוא נולד מטומטם הוא שהוא מתאמץ... גם ראיתם את ערוץ 3 לא תירגם את המילה "פרמדיק" (חובש). איזה מגעי היה היצור הזה... ולמה מקס לא סיכמה את "הפקר" בסוף?

ברודי

New member
Radar Love 2X04

אני לא הכי אוהבת את הפרק הוא קצת... משעמם
האיש ההוא ממנטקור מגעיל אותי מדי בעעעע
אני הייתי יורה בו גם בלי כל הסיפור הזה, סתם כי הוא מכוער
טוב נו כאילו אפשר לחשוב איזה חיים יהיו לו. זה לא ממש שהוא ילך לים עם בקיני ויתפוס גלים. ז"א גם ככה החיים שלו לא יהיו ממש נסבלים אז מה הקטע להשאיר אותו חי? הדבר היחיד שהוא טוב בשבילו זה תרומות דם או משו.. עם כל הדם שנוזל ממנו
.. אני גם לא אוהבת את הסופר צדקנות של מקס בפרק.. זה ממש טיבעי לחשוד באיש ההוא.. מה הקטע שלה? זה הגיוני מאוד שהוירוס הזה ממנטיקור, במיוחד שבמנטיקור הצליחו לייצר וירוס שפוגע רק באדם אחד (לוגן) אז זה משהוא כמו 99.999 אחוז שהייצור הזה אחראי למוות שהצליח לפגוע רק באדם ספציפי אחד ואח"כ רק באוכלוסיה אחת!! שלא לדבר על זה שהסיבה האמיתית למה שגרם לאנשים למות הוצגה בפרק רק ב-5 דק' האחרונות אז זה נראה כאילו הכותבים גירדו בכוח סיפור מתחת לאדמה רק כדי שהטרנסג'ני לא יהיה אשם בזה ומקס תצא צודקת. אגב, אהבתי בפרק- שמקס נוסעת על אופניים וחושבת והמסך מתפצל כזה כמו ברקוד. לא אהבתי בפרק- שהמסך מתפצל ל-4 כשהם מדברים בטלפון ויש לשניהם (כמה מיקרי) ממתינה, למקס עם רייפר וללוגן עם אשה. די הצירופי מקרים הפרק היו גרועים. גם בסוף הפרק שלשניהם יש טלפון.. ושניהם מופיעים במועדון באותו זמן. וכשרייפר מביא למקס צהריים כפיצוי על התאונה והם מדברם וגם אשה ולוגן מדברים וזה כזה משלים אחד את השני. בעעע גרוע. רגעי אור
בפרק: מקס מכסחת את הצורה לשוטרים ומצילה את אשה. (שתגיד תודה הפוסטמה
) רייפר עושה תאונה ופוגע במקס. משעשע לאללה.. גם שהוא מחזיר לה את הנעל שעפה
זהו

aj23

New member
בקשר לרעלן

אני לא חושב שהם פתאם חשבו איך הם יצאו מזה ב5 דקות האחרונות. ראיתי את הפרק כמה פעמים בעבר בשביל ממש להבין אותו: בהתחלה עם הסינים זה היה ניסוי:קודם כל מנסים על איש בודד אחד מסוג מסוים במקום כלשהו. אם זה עבד מנסים על כמה אנשים מאותו סוג במקום כלשהו. אם הכל עבד אפשר לנסות אותו הדבר על הטרנסג'נים: האיש ירה את הרעלן לסקטור 4 ושם בילד מכשיר מעקב בשביל ש-5 דקות אח"כ יוכל לבדוק אם הוא מת. לפי הפרק כל הטרנסג'נים בסקטור 4 מתו מזה - למרות שלא ציינו זה נראה לי הכי היגיוני כי אם זה מיועד רק על הילד אז למקס לא היתה אמורה להיות שום בעיה לצאת מהמים כי זה לא מכוון אליה. בקשר למקס- זה באמת היה הכי טבעי בעולם לחשוד אולי בטרנסג'ני. לכן לא היה סיבה להתפרצות שלה על לוגן.אח"כ הם הסבירו את זה שהיא פשוט תוקפנית ככה בגלל הוירוס בלה בלה ...

הפרק פחות שווה מסיבה עיקרית אחת

אלק!! מה הם הוציאו אותו עכשיו! רק בגלל שהיא כועסת עליו?! אוף איתם.. הפרק אכן היה משעמם.. רייפר דווקא חמוד. אולי הוא די מתאים למקס.. ואהבתי את הקטע שמקס הולכת מהדירה של לוגן ומשחררת את האופניים שלה ומחקה את אשה "כל מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה מקלחת" "הייתי מטביעה אותה" חחח
אם למישהו יש את הציטוט המדוייק שיכתוב פליז.

ברודי

New member
"All I wanna do is take a bath"

All I wanna do is drown her in one. (awww me too me too:p) שונאת את אשה. בעעעע.. לא ייתכן שהסיבה שהפרק לא היה שווה היתה העובדה שאלק לא היה כי אלק לא היה עונה שלמה (עונה ראשונה) והיו אחלה פרקים

ברודי, נכון שהוא לא היה בעונה ה-1..

אבל פשוט מהתחלת העונה השנייה הוא הצטרף וכבר התרגלתי אליו ואני ממש אוהבת את הדמות שלו אז זה שהוא עכשיו לא יהיה בכמה פרקים זה מעצבן ובגלל זה אני אומרת שזה פחות שווה..

dilan angel

New member
דווקא היה פרק שווה לדעתי!../images/Emo110.gif

היא העלתה לי חיוך על הפנים כשהיא אמרה .All I wanna do is take a bath" "All I wanna do is drown her in one אהבתי את כל הקטע שהיא מקנאה באשה..חחח איכשהו הזדהתי... פרק מצויין

לא סובלת אותה!! חח../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif

טוב אז גם אני לא סובלת את ה-"אשה" הזאת חחחח באמת!!!!
היא מעצבנת אותי כשהיא נדבקת ללוגן חחחחח ובמיוחד כשהיא מנסה לכסח מישהו במכות ופשוט לא מבינה שמקס
can kick ass
יותר טוב ממנה

QueenMaria

New member
חיחיחיח הקטע עם התאונה ורייפר

פשוט שולט. היא כולה הולכת בכלל לא שמה לב שהנעל (המכוערת, יש לומר) שלה אצלו.

Nitzan122

New member
היי חזרתי!

סוף סוף אחרי שבוע ראיתי מלאך שחור ודווקא על הפרק הזה אני לא כל כך מתה אשה הזאת מעצבנת אותי! איזה מגעילה I'm really glad your friend Max and her furry little friends got out of there, but it's really-- ואחר כך גם היה מצחיק הקטע שמקס אומרת "All I wanna do is take a bath." All I wanna do is drown her in one. אוף והקטעים של מקס ולוגן היו כל כך מעצבנים! אהבתי את הקטע שכשמקס מצילה את אשה ואשה כזה קופצת על האיש ההוא "I'm gonna kick your ass" ונתלית עליו ולא עושה כלום ואז מקס נותנת לו אגרוף והוא נופל זה היה מצחיק

מקס לא הייתה צדקנית

בשביל מקס לא טבעי לחשוד ביצור ממנטיקור שהוא מעביר את המחלה מאחר והיצורים של מנטיקור מחוסנים בפני מחלות ונשק ביולוגי, ומכאן יותר הגיוני שמישהו או משהו אחר מפיץ את המחלה.

נקודה טובה....

לא חשבתי על זה
וזה היה פרק אחלה! אני לא מבינה מה אתם מתבכינים!

ברודי

New member
נכון....

אבל מנטיקור עשו המוני סוגי אנשים. ייתכן שהם עשו גם ניסוי על אדם שמצליח להדביק במחלות אנשים.. או, שהרי בטח מנטיקור עשו ניסויים לפני שהם הצליחו לעשות אותם חסינים ממחלות. וייתכן שהאיש הזה הוא תוצר של ניסוי שהתפקשש ועכשיו הוא מעביר מחלות, ומקס בעצם שיחררה אותו מאיזה מקום סגור שהוא לא היה. (כמו שג'ושוע הוא ניסוי לפני שהצליחו ליצור את ה- X5)

Omega Dark

New member
ג'ושוע היה הראשון....

בגלל זה אין לו ברקוד והיו אחריו X1 X2 X3 X4 ואז סדרת X5

Omega Dark

New member
לא יודע, באמת מוזר שהיא לא הייתה על

המגדל ואומרצ מילות סיכום.... ובכל מקרה זה היה פרק נחמד, לא משהו, ההתחלה אישית היתה קורעת מצחוק (רייפר פוגע במקס עד שמקס חוזרת לג'אם פוני ונורמל אומר דברים מצחיקים, אין לי להזכר.....), השאר היה דיי משעמם, למרות שאני אהבתי את כל הקטעים שמקס מדברת עם ג'ושוע....וחבל שאלק לא הופיע בפרק.... נ.ב. שאלה
האם ליידקר מת? ואם לא, מתי הוא יחזור\יראו אותו??

ברודי

New member
היא בהרבה פרקים לא עושה את זה..

זה לא קטע חובה או משו:\ חוץ מזה שהם היו עסוקים הפרק בלדחוף ב-5 דק' האחרונות סיפור שיכל להתפרש על פרק שלם שככה
לא היה מקום... בקשר לשאלה שלך
מבחינת הסידרה אנחנו לא יודעים מה קורה לו כי לאורך כל העונה השנייה לא נשמע ממנו יותר. אז אפשר להגיד שבשבילנו הוא מת. אם אתה רוצה לדעת מעבר לזה, מבחינת הספרים הוא לא מת והוא כלוא איפהשהוא. ז"א שאם היה עונה שלישית היינו שומעים ממנו ומגלים שהוא לא מת, אבל אין
.

למעלה