Race Spread

Max California

New member
Race Spread

תהיתי.. בממלכות שלכם. איך מתחלקים הגזעים.. איזה גזע בחרתם להיות התוקף הראשי ?

thug4life

New member
האסטרטגיה של הממלכה שלי

*$&#^$@) *$& @$&* #%$* @$ *@$&@)* $^@&$^)# ^(#^$%() %$^(@) %$&^(@^* @#%$^@) #$*(#@^ %$&% $!^ !@*$%)! %$)^! $%^!$% ^ $% ^!@ %$ )$&^~ (#!^)*@_ $~*_^$)*@ $+$)#! %$&#@ !%!* $&@!_*% $^!% -מידע סודי-

La Gamba

New member
מה זאת אומרת התוקף הראשי

בממלכה שלי הרוב תוקפים, אבל לא הבנתי את משמשעות הביטוי "התוקף הראשי"

Max California

New member
___

איזה גזע נבחר להוביל את התוקפים.. הרוב גמדים ? אנשי ציפור ? אל מוות ?

EverMan

New member
אצלנו בעידן הזה בני אדם/גמדים

אנחנו הולכים על כבוד.

Timekeeper

New member
זה אמור לעבוד

הממלכה שלי כרגיל משחקת בשביל הטופ-10 בבאטל פילדס. המבנה הזה אמור לעבוד דיי טוב. ** Races ** Dwarf: 20 (80%) Elf: 4 (16%) Human: 1 (4%)

Timekeeper

New member
זה פשוט

אנשים, אתם חושבים כמו שחקנים חדשים, זאת הבעיה. תחשבו, למה אני צריך גנבים או קוסמים? מה הם יועילו לי? יש לי 20 אנשים שהולכים לתקוף במלחמה, כולם אם 25% באראקס- זאת אומרת כ-3 התקפות ביום לכל אחד= 60 התקפות יומיות של כל הממלכה, נראה לכם שאני צריך גם גנבים או קוסמים? כל קוסם או גנב שיפריע לי, יותקף כ-10 פעמים, אם 60 התקפות יומיות, אני יכול לחסל 10 אנשים כל 24 שעות. עכשיו, בנוגע לעלפים, הם הגזע היחיד שיכול להטיל self spells על אחרים, דבר שנותן לי בונוס אדיר כאשר הם מטילים NB and CS על הגמדים שלי כל מלחמה. תחשבו על זה ואולי תבינו את ההיגיון.

Max California

New member
___

תפסיק להתנשא.. ואם לא יהיו לך T\M´S אז לא יהיה לך הרבה תמיכה. אתה לא מסוגל לשבור כל אחד.. בגלל זה ה-T\M עוזרים לך... מביאים מידע , ובעיקר מנטרלים את ההגנה של היריב. אל תזלזל. העובדה שהם לא מעלים את ה-מד מלחמה לא הופך אותם ל-לא יעילים.

ShadowFlash

New member
הנה מה עושים נגד ממלכת דוורפים...

1)גונבים את כל האוכל... 2)מטילים על כולם ורמינס ובצורת 3)מכריזים אוסטיל.... 4)דרקון 5)נכנסים למלחמה..... כמו שסב סבי היה אומר.... דוורפ רעב הוא דוורפ מת :)

CFunky

New member
איי איי איי.

אני לא יודע כמה מכם משחקים ההטל פילדס אבל אם כן אתם הייתם צריכים לשמוע על הממלכה של TK ANGELS הם דיי טובים... והוא משחק כבר די הרבה זמן בעצמו. הממלכה שלי זה 19 מתקיפים ו 6 גנבים כי לא הצלחנו לשכנע את כולם להיות מתקיפים.

EverMan

New member
ברור ששמעתי עליהם !!!!!!

הם נקניקים ... סתם ... מי שמע עליהם בכלל ? אנחנו היינו מקום שלישי עידן שעבר בניצחון במלחמות. 8 מלחמות נוצחו. ועוד 2 תיקו כי לא היה לנו זמן למלחמות התשה.

EverMan

New member
כן ? תעברו אותנו קודם.

הממלכה שלי : 4 אלפים. 2 הלפלינגים. 19 בני אדם/גמדים. אנחנו הולכים על כבוד בעידן הזה. צוותים של 2 אלפים עם זוטון אחד ועוד כ9-10 תוקפים. "ושינסו לעצור אותי!" אני אתן להם כל כך הרבה meteors ... וכל כך הרבה propoganda ...

Timekeeper

New member
תראו

אני לא מנסה להתנשאות, אבל כאשר אנשים אומרים דברים לא נכונים, אני נוטה לתקן ולהסביר את טענתי. קוסמים וגנבים הם אכן חשובים אבל ככל שיש לך יותר אנשים בעלי כוח צבאי להתקפה, כך עדיף עבור הממלכה וביחוד במלחמות. עכשיו בקשר לבחור שאמר שמרעיבים גמד, זה יהיה דיי קשה ואני אסביר לך למה. קודם כל, כל גמד חכם שומר על Natural Blessing 24\7 ולכן דיי קשה להטיל עליו קסמים. חוץ מזה כל גמד הוא Sheperd וזה אומר שהם מיצצרים יותר מזון. אבל אפילו וניקח את דוגמאת הדרקון שלך, יש לך מושג כמה מהר גמד יכול לבנות 20% חוות? סך הכל בשעתיים, תעשה את החישובים ותראה.

La Gamba

New member
תוקפים הם טובים לממלכה

אבל T/M הם טובים להתפתחות עצמית.

Timekeeper

New member
...

אני דווקא לא מסכים אתך. אם השינויים שחלים בעידן, זה דיי קשה לגנב\קוסם לגדול באופן סביר אלא אם כן יש לו ממלכה רצינית להשגיח עליו, כפי שעשו בעידן שעבר מורדור- Kongfu Kengooro, וכמה אחרים אבל בכל מקרה את המקום הראשון לקח סיד אם האורק התוקף שלו- KingdomWillRevolt. בתחילת העידן, האקספלורר יגדל הרבה יותר מהר מאשר אחד שתוקף, ביחוד בגלל שמחירי חקירת האדמה הם כל כך זולים. אבל אם הזמן המלחמות יאטו אותו, יהיה לו קשה לקנות חיילי עלית אלא אם כן הוא משחק כמעט בלי גנבים אבל אז הוא חסר תועלת לממלכה שלו. זה הכל תלוי בשיטה שלך, עידן שעבר היו לי בממלכה 15 תוקפים ו-13 בעלי Personality Rogue, וזה לא היה כל כך יעיל במלחמות קשות.

למעלה