מקורות :
א) גם ניסיון אישי אתה יכול להכליל - קפיצה דומה ואכן איטיות בהכרה שתוצאתה היתה תאונה שהיתה יכולה להימנע אם הייתי מכיר את הכלי יותר טוב (אחרי חודש עליו). ב) מילה של Keith Code, ו-Mark Montalvo, כשני רוכבי מירוצים מקצועיים. ג) "כל אחד לגופו" לא משנה ולא קביל למקרה הזה - ייקח לו יותר זמן להכיר את ה-1000 מלהכיר את ה-600 "לעומק", לכן, במשך התהליך הזה הוא יהיה רוכב פחות טוב על 1000 ממה שהוא עצמו היה על 600 אם היה עולה על 600. את זה אני יכול להגיד גם מניסיון. ד) מבזק חדשות בשבילך - עוד פעם אותה דוגמא, ראה תשובה ל-Agent5, שאל אנשים, אבל אני מאוד בספק שתקבל תשובה שונה - חוסר עדינות על הגז בסיבוב על 600 יפחיד אותך, אותו חוסר עדינות על 1000 יטיס אותך מהכביש. זאת לא הדוגמא היחידה, אבל הכי ברורה. ה) עוד מבזק חדשות בשבילך - אתה יודע, גם GS-ים מתרסקים נורא יפה. לא פחות יפה מה-600. אה, גם GPX-ים, את זה בדקתי אישית. אז מה, בוא נלמד על אופנועי 1000 וזהו, לא? או שכולם חושבים שהם רוכבים טובים, מקצועיים ובטוחים ברגע שנותנים להם רישיון מעל 500? ד"א, המקרה המדובר יכול גם לקפוץ על ZX12 אם נורא בא לו. גם אין ספק שהוא יכול לשרוד אם יש לו חומר אפור במוח בכמות הנדרשת. מה שאני אומר - אלא אם כן האופנוע יהיה לו לפוזה או שללמוד לרכב טוב על כלי ספורטיבי לא בסדר העדיפויות שלו, אופנוע 1000 הוא ממש לא הבחירה הטובה ביותר לקפוץ אליה.