R

revrev3

New member
R

דחוף דחוף דחוף היות ואני חייב להחליט על צעדיי עד סוף החודש אשמח אם תוכל לענות לי תשובה מהירה ותודה מראש. אני לפני חתונה בספטמבר הקרוב וקבלתי הצעת עבודה בחו"ל שהיא התגשמות חלומותיי . אני לוקח את העבודה ומתבלט לגביי החתונה א. האם העיתוי מתאים למעבר לחו"ל ב. האם הזוגיות הנוכחית באמת נכונה עבורי. פשוט הכל קורה מהר... שמי הפרטי 1 6 6 1 (בת.ז. 1 6 6 8 )משפחה 2 2 1 2 תאריך לידה 30.12.1972 שם האם 3 2 5 שם בת הזוג 2 6 1 9 3 משפחה 8 6 1 2 3 9 1 1 5 תאריך לידה 20.5.1973 שם האם 4 1 2 5 (בת.ז. 4 2 1 4 )

היי ריבר../images/Emo24.gif

חסרים לי הרבה פרטים. אני בודקת לפי הנומרולוגיה הקבלית כך שכל תשובה שאתן לך על פי הנתונים הללו לא כל כך אחראית. בכל אופן זכור יש לך חצי שנה להגשים את נישואיך... אם לא תקבל החלטה עד ה20 למאי ביחס לחתונה שזה סופי, אתה מאבד את בת זוגתך. עבודה והצעות עבודה תמיד יהיו. זוגיות לא כל כך קל להשיג. זכור בעשרים במאי אם לא תקבל החלטה סופית על הזוגיות ותמשיך לדבוק בהצעת העבודה בחול הפסדת את הקשר הזוגי. בהצלחה

revrev3

New member
מעבר

אנחנו מתחתנים כבר הכל נקבע אבל האם המעבר לחו"ל כרגע נכון עבורי וגם עבורה ולא יגרום לניתוק ביננו.

אני חושבת שהתשובה מצויה כבר בידך

אם אתה מדבר במושגים של ניתוק אז חבל על הנישואין. המעבר לחול לא בריא לדעתי. אתה נכנס לתקופה בה תרצה חופש ולא מסגרות. היא נכנסת מיום הולדתה הקרוב למצב דומה... ושוב אמרתי לך יתכן שמה שאני אומרת לא מדויק כי... חסרים לי המון נתונים. כי חשאלה כל כך מהותית צריך יעוץ מקצועי ולא תשובות כאלו מרחפות מעל דפי הפורום. לדעתי במקום לפזר את שאלתך זו לאנשים שמתעסקים בנומרולוגיה עליך לקחת אחריות על צעדיך ומעשיך. ראשית לקבל יעוץ מקצועי אם אתה מאמין ליעוץ מתחום הרוח. שנית לשבת ולדבר עם בת הזוג מה דעתה על העניין ולשמוע באמת את מה שהיא אומרת ולא את מה שאתה רוצה או לא רוצה לשמוע. אף אחד בעולם לא יקבע עבורכם את הדרך. התיקון הוא שלכם. המהלכים יהיו שלכם, הנתיבים שתפסעו בהם יהיו בחירתכם. רצוי שהחלטות יעשו בשיתוף פעולה. אני באופו אישי לא מרגישה טוב עם נסיעתך ואולי אני טועה? רק לאלוהים הפתרונים. בהצלחה

למעלה