R U BEING SERVED?

V. Ghost

New member
R U BEING SERVED?

אז רציתי להזכיר לכם ולכן מקרה שבטח כבר קרה אז היום אחרי שהסכמתי לקחת את אנוכי לטיול בקניון שכונתי והשעה היתה כמחצית השעה לפני הסגירה נראה לי הרבה אנשים כבר לא היו בחנויות ובעודי פוסע לעבר -קרביץ אבל זה קורה כמעט בכל חנות :החלטתי להכנס לחנות -החנות היתה ריקה עם עוד 3 או 4 עובדות אני רק מתקרב למדף ישר מתנפלות עליי כמה עובדות ``אפשר לעזור לך הן שואלות`` ואני רק רציתי לראות מה יש בחנות אם יש משהו שאני צריך ואני ככה בקול שקט -אני רק מסתכל בינתיים ------------------------- כמה קונים הם מבריחות ככה ודבר אחר למה אף פעם כמעט כשאני נכנס לקניון השומרים תמיד לא נמצאים שם-ואולי אני מחביא דינמיט הא ? ולמה כשביום שישי אני מתחיל ללמוד ב10:00 והשומר שואל אותי : מי אתה ומה אתה רוצה ? אני בסה``כ לומד פה בי``א ואני תמיד מתחיל בשעה כזאת ----------------- יום אחר אני מגיע והשער נעול-עם הודעה השומר בסריקה אחרי כמה דקות של יאוש החלטתי לעלות על גדר לא לפני שעזרתי לחבר אחר מבפנים (זה כבר נשמע כמו כלא) להעביר אופניים מעל הגדר וזהו המורים חיכו ועדיין מחכים עד שהשומר יגיע ודרך אגב על Are you being served? זוכרים את התוכנית ? ספרו על חוויות דומות שלכם קרה ולמה זה קורה דווקא לי ? Visible Ghost

פלומפי

New member
הדבר הכי מעצבן זה

שגם כשזה לא שעת סגירה, המוכרות תמיד תמיד מתנפלות עליך כאילו אתה לא יכול להסתדר לבד ואם במקרה אתה לא מרוצה מהשירות שלהם, אז הלקוח כבר לא צודק...

MiSheL

New member
זה לא קורה רק לך...!

א` כל אני רוצה להגיב בקשר לבית ספר - בכל בי``ס התלמידים מטפסים מעל לגדר כלשהיא, זה הרי ברור. אצלנו למשל אסור לצאת בלי אישור וכשאנחנו מתחילים להתווכח עם השומר באיזשהוא שלב הוא תמיד יעיף מבט לעבר ``גדר הטיפוס`` נקרא לזה ככה.....:) בקשר למצב שקורה בכל חנות, המוכרות האלו מנסות לעשות את העבודה שלהן בסך הכל - למרות שזה מעצבן אש, במיוחד כשאני מנסה להתרכז במשהו וכל שניה ``את צריכה עזרה ?`` והכי הכי מעצבן זה כשאני מגיעה למצב שבו אני באמת צריכה שמישהי תעזור לי למצוא משהו וכו`.....אני אף פעם לא מוצאת מישהי בסביבה ! ככה זה... אני דווקא אוהבת להתעלל בשומרים בקניון ולעכב אותם שעה עד שאני פותחת את התיק והם כבר מתייאשים ממני, לידיעתך המחבל יחביא את הפצצה בתחתונים ...הם לא יבדקו שם, מן הסתם. הקיצר, יש מצבים בחיים שצריך להשלים איתם, וזה אחד מהם :) צ`או מייאו מישל

e-shfiyut

New member
יש לי קניון מול הבי``ס

והשומר של הבי``ס לא נותן לצאת בשיעורים חופשיים אז כולם פשוט מדלגים מעל הגדר... זה דיי דבילי... למרות שנראה לי שהו כבר ``מרשה לנו לצאת`` זה גם דיי מגניב שאפשר ללכת בהפסקה לאכול פיצה/סאבווי/פלאפל/גלידה או לחם ענקי מלא בכל מה שמצאתם בסופר... לדעתי אין דבר יותר כיף מלאכול ה-מ-ו-ן בערך ב-10 שקל אם באים כמה חברים ונכנסים לסופר קונים 500 גרם פסטרמה וכמה לחמים... ללקק ת`אצבעות אבל קצת סטיתי מהנושא... בכל מקרה, השומרים בקניון בודקים את התיקים בכאילו... ואז פעם אחת חבר שלי מהכיתה שאל את השומר למה הוא בודק ככה ``חפיף`` את התיק... אז השומר לקח לו את התיק שפך הכל על הריצפה ובדק בכל הספרים שלו... היה מצחיק... שיצאנו הוא עוד היה שם... השומרים פשוט התעללו בו... וגם השומרים בקניון עומדים רק בכניסות להולכי רגל... מהחניון אפשר להכנס בשנייה בלי שומר אם אין לך אוטו... אז צריך לפקוח את העיניים... חג שמח לירן

שני16

New member
אצלי באשקלון...

אצלנו באשקלון דווקא תמיד בודקים לי אתה תיק...אפשר לחשוב מה יש שם,סיגריות וארנק... לא יודעת,אולי זה בגלל שאנחנו 20 דקות מעזה... הבי``ס שלי גם ליד קניון,ככה שכל שעה חופשית אנחנו הולכיפ לשתות קפה,ותמיד-תמיד קופצים מעל הגדר.הבי``ס שלנו הוא ממש כלא.גדרות בכל מקום ומנהלת נאצית.... אז הקניון זה מפלט טוב,אבל מה שיותר גאוני מהקניון,זה שהבי``ס שלי בדיוק ליד המדרחוב,ושם,ממש ליד המשביר,יש את מאפיית עמוס-לחמניה בשקל,וכל דבר אחר שאתם רוצים....חלום....וממש ליד,טוסטיבר,עם הטוסטים הכי טובים..... כשחושבים על זה,אני הרבה יותר זמן מחוץ לבי``?ס מאשר בתוכו...

י.קטן

New member
כולכם שוויצרים...

סתם! אז עם כבר כולם בשוונג של: לי יש ולי אין אז... התחנה המרכזית מול הבית ספר שלנו בשעורים חופשיים פשוט הולכים לשם יש שם הכל, מאפיה, מקדולנס, אוכל סיני ועוד... (נשמע כמו פרסומת, לא?) והשומר שם בודק איך שצריך... והשומר בבית ספר מ-ס-ו-מ-ם-!, תפס חברה אחת שלי עם סמים בבית ספר מה עשה לה?, כלום!, רק הסביר לה שמישהו בא איך להחביא אותם ולקח לה ג`וינט אחד, נחשו למה..., נכון לעשן! והקפטיריה בבית ספר פשוט נוראה אין שם שום דבר יקר וחרא מחירים, והמנהל סנילי, באמצע ההפסקה הוא צועק עלינו לחזור לכיתות :``אבל יצחק הפסקה...``, אה טוב לא משנה.. זה עובד גם הפוך זאת אומרת שאם מבריזים והוא תופס אותנו אז אומרים לו שהפסקה והוא לא עושה שום דבר הוא פשוט סנילי!. זהו... יערה.

e-shfiyut

New member
איזה מנהל מוזר...

שלנו מבין עניין... אבל מנהל.. אז אין לי לפחות על מה לדבר איתו לירן

Black Star

New member
עכשו אני מרגישה נורא יוצאת דופן :-(

לנו אין קניון קרוב לבי``ס, לוקח די הרבה זמן להגיע אליו באוטובוס, ובדר``כ אם כבר יש כמה שעות חופשיות נוסעים לעיר ולא לקניון... הרבה יותר כיף. הנחמד הוא שהבי``ס שלנו הוא ליד האוניברסיטה, ובקמפוס יש מקומות רבים וטובים לאכול בהם אוכל נורמלי ואף טעים, וחוצמיזה יש חנות ``אקדמון`` עם בערך כל דבר שאנחנו יכולים להיות זקוקים לו באמצע היום. בקיצור המיקום מאוד מאוד נחמד :)

dean

New member
תעשה מזה אוטביוגרפיה, תגלגל מליונים, תהיה אטרקציה

MajoR_ToM

New member
אני בז כולכם , אפסים ....

אני לומד 5 דקות הליכה מקניון רנת אביב , ו10 באוטובוס מדיזנגוף סנטר .... חה חה חה חה תיכנעו ובגלל שהבית ספר שלי מחולק לשתיים כשחצי אחד של ה``קומפלקס`` זה לסוטודנטים לטכנולוגיה - השער פתוח תמיד ואף אחד לא שואל שאלות ... יוצאים מתי שרוצים

Black Star

New member
אווווו, איזה ייחוד

ממתי יש שערים סגורים לבי``ס?! זה זכור לי מימי היסודי. ורק אז.

dean

New member
אווו major אפשר לגעת בך?

``אני בז לכולכם`` פתאטי. והקטע של החמש דקות מקניון רמת אביב... ?!what was u thinking ממש כבוד גדול, חמוד אתה לא היחיד בארץ שנותנים לו לצאת מהבית ספר בהפסקות וביננו יש גם אנשים שיותר קרובים ממך לקניות אביב, סוו פליז שאד אפ

MajoR_ToM

New member
אני חושב שאתם ממש !@$%!#%

הודעה הייתה בהומור לא היתכוונתי באמת שאני בז לכם בגלל שאני קרוב לקניון זה היה הומור תוציאו את האצבע מהתחת ותפסיקטו להיות כאלה לחוצים . הומור אנשים

אני בזה לך, אפס

אני *גרה* 5 דקות הליכה מדיזינגוף סנטר ו5 דקות נסיעה מעזריאלי. חה חה חה חה תכנע ואני לומדת בעירוני א`, אילנה מינקין היא שלנו, והיא לא ממש יודעת מה קורה סביבה, תראו מה עושים הסמים... עצוב.

למעלה