r.a.b

wayward

New member
r.a.b../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם מישהו כבר כתב את זהת אבל r.a.b יכול להיות אח של סיריוס regulus a black רגולוס (משהו) בלאקץ אם תחשבו על זהת הוא היה אוכל מוותת זאת אומרת שהוא הכיר את וולדמורט כמו שהוא אמרת וידוע גם שוולדמורט הרג את אח של סיריוס. למה?

../images/Emo58.gifיואוו זה כל כך נכון!

לא כתוב למה וולדמורט הרג אותו! אולי הוא ניסה לקחת את ההורקרוס בשביל להשמיד אותו כי חשב שאדון האופל מרמה אותו. כשאדון האופל הבין מה קרה ניסה לבאר את הכרתו אך בתור אוכל מוות קרוב לוודאי שכבר ידע הלטת הכרה בתור אמצעי מיגון כנגד משרד הקסמים. רגולוס נרצח ומידע על מקום הימצאו של ההורקרוס לא נודע. אדון האופל מחפש אותו בעצמו ושם יפגשו הארי ואדון האופל! בהשמדת ההורקרוס האחרון ופיסת הנשמה שנמצאת בגופו הגשמי! ענק!! אני לא מאמינה שלא חשבתי על זה ככה.

חשבו על רעיון זה קודם ../images/Emo58.gif

והפורום מקווים שזה לא יהיה רגולוס, כי אז הספר יהיה כ"כ ידוע מראש..! עובדה שכל מי שסיים ת'ספר אמר את זה... טוב,נו, חוץ מזאתי שמעליי

ToryMaster

New member
אמרו את זה קודם, לפניייי

זה לא משנהההה. כן, שלום, אבי, אני לא מסכימה איתך.

ToryMaster

New member
ההודעה שלך בשרשור הזה

לא מסכימה עם מה שאמרת שהפורום מסכים עליו, ויש עוד כמה אנשים שלא מסכימים, אז די לדבר בשמם.

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifלמה כולם נדבקים לזה? ../images/Emo58.gif

למה לא שואלים דברים יותר חכמים, כמו איך הוא מתכוון להרוס את ההורקרוס? מסביב יש מלא אנשים [חיז"לים?] שמתים להרוג אותו, הוא לא יכול להשיג מים בלי להעיר אותם, הוא יודע שהוא לא ישרוד את זה והוא אומר "אני אמות בקרוב". מתי בדיוק הוא יספיק להרוס אותו, ואיך?

למעלה