" קסם "

גדעון היחידי

New member
מנהל
" קסם " בואי אלי, בקסם מילה. . ערב עכשיו. רוח נושבת שקטה. צמרות זעות, רוחשות כקטיפה. בואי אלי נחשקת, יפה. התערטלי ממחשבות. שפתי בשפתייך. תחושה של ריגוש המגע. עכשיו - דממה ! . שמעי את הלמות הלב. האזיני לנגינת האהבה.

p a l o m a

New member
אני חושבת שיהיה נחמד לאחל כאן דרך צלחה לרמטכ"ל שלנו בוגי יעלון.(אני מקוה שזה לא פוליטי ולכן אני מעלה את זה כאן) הרמטכ"ל עשה רבות למען ארצנו והעיקר הוא בחור ענוו וצנוע ויכול לשמש דוגמא ומופת. ../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif../images/Emo141.gif

emmy5

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifDAN HALUTZ פלומה יקרתי , אני מצטרפת לכל מילה על הברכות לבוגי יעלון יחד עם זה מאחלת לרמטכל החדש דן חלוץ מזל וטוב ובהצלחה .. מחכה לנו ולו זמנים מאוד קשים .

בטח שנחמד מאד לאחל דרך צלחה לרמטכ"ל שלנו בוגי יעלון. א. זה לא פוליטי ב. ואם זה היה פוליטי ? לא כתוב באף מקום וגם לא בתקנון שאסור לשוחח על פוליטיקה בפורום . ג. אל חשש ממחיקת הודעתך . הנהלת הפורום נתנה הוראות מתאימות

HAVA159

New member
גדעון היחידי, ברוך הבא לביתינו ../images/Emo140.gif יום נפלא שיהיה לך, אוהבת../images/Emo23.gifחוה.

גדעון, שלום לך, ברוך הבא, מצטרף אלי ואל ננה חבר עם מזל אריה!!!!!! זאת אומרת שאנחנו 3 באותו מזל בפורום, שמחים שהצטרפת אלינו, כבר הספקתי לקרוא חלק משיריך. החודש אנו חוגגים 5 ימי הולדת, לחברים/ות שנולדו בחודש יוני. גדעון קבל את ברכתי בזר פרחים:

p a l o m a

New member
דוקא התרשמתי שמזל "דלי" די מפורסם פה.... אבל דלי עם אריה הולך ביחד מעולה ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif גדעון גם אני מברכת אותך להצטרפותך זה כמעט כמו ב"דירה להשכיר"...../images/Emo82.gif

emmy5

New member
פלומה , דלי הולך עם כל מזל ../images/Emo6.gif שיהיו לנו רק שמחות ../images/Emo24.gif../images/Emo48.gif../images/Emo39.gif

פלומה, ערב טוב, את צודקת בעלי מזל דלי, ואנחנו מסתדרים נהדר, הכל עושים ביחד, אנחנו אוכלים יחד ארוחת בוקר אני בתל-אביב והוא בחיפה, אנחנו גם יוצאים ביחד לבית הבראה, הוא הגליל, אני בנגב, סתםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!חה חה חה!!!!!!!!

אנימו

New member
לאה שלום. שוקלת להעלב , מאחר שגיליתי לך פעם שגם אני לביאה....ולא הפנמת!../images/Emo7.gifואם אי לא טועה- גם אורה נימנת על הלהקה. לתשומת לבך .../images/Emo6.gif

emmy5

New member
אנימו , אורה בטולה... ואני מחכה לחגוג את יום הולדת בקבוץ בירושלים ..(אנחנו כבר עשינו תוכניות חה חה חה ) אנימו ,את לביא נחמדה ..וש לנו הכבוד ןחברות מקסימות במזל אריה

בתולה כותבים ב-ת- אני מאד מקווה שלא נעלבת שתיקנתי לך את השגיאה . במידה וכן תודיענו וזאת תהיה ההערה הראשונה והאחרונה בנושא זה .

אנימו

New member
אממי, זכרתי שאורה חוגגת באוגוסט. לא שמתי לב שהתאריך עובר למזל אחר וגם לא מבינה בזה הרבה. אבל בטוחה שאני-לביאה.... תמונה של רובנס - דניאל בגוב אריות....

אנימו

New member
התמונה הנ"ל קצת מפחידה....מביאה משהו יותר סולידי....(לא בטוח שזו לביאה אולי זה אריה..)

אמינו, מה את לא יודעת להבדיל בין אריה ללביאה, שימי לב לרעמת השיער שלו, זה אריה , ממש, חה חה חה תראי כמה הוא אציל, אחרי הכל הוא המלך!!!!!! הוא המולך על כל הג'ונגל!!!!

למעלה