"מישליי"? הכתבה האחרונה של חדשות הבידור בגאילס דקה 1:30
Roei152 Well-known member מנהל 15/10/16 #1 לא הוא אמר "מושי אני..." משפט קטוע , אבל עדיין לא מה שנאמר כאן ..
Roei152 Well-known member מנהל 15/10/16 #1 ועוד פאשלה של הוט שראיתי את הכותרת לקטע של ההצעה להתחייב לכל החיים , חשבתי לעצמי שזה הקטע שהועלנ על ידי איזה מעריץ ילד , אבל זה העמוד הרשמי של הוט ... הם לא מתחתנים כאן
ועוד פאשלה של הוט שראיתי את הכותרת לקטע של ההצעה להתחייב לכל החיים , חשבתי לעצמי שזה הקטע שהועלנ על ידי איזה מעריץ ילד , אבל זה העמוד הרשמי של הוט ... הם לא מתחתנים כאן
ה הנערה עם השחפים1 New member 16/10/16 #1 לא בגדר פאשלה, אלא יותר כמו הרצון האמיתי של הכותבים, נראה לי, אם הם רק יכלו להגיע לשם. אבל גם ההתחייבות הזאת הייתה מספיק רצינית, יחסית לסדרות האלה.
לא בגדר פאשלה, אלא יותר כמו הרצון האמיתי של הכותבים, נראה לי, אם הם רק יכלו להגיע לשם. אבל גם ההתחייבות הזאת הייתה מספיק רצינית, יחסית לסדרות האלה.
Roei152 Well-known member מנהל 16/10/16 #1 נו? ומה רע בסצינת פנטזיה אמיתית? במקרה שלהם זה הכי מתבקש , יותר מכל הזוגות הטליוזיונים האחרים שאנחנו אוהבים ...  
נו? ומה רע בסצינת פנטזיה אמיתית? במקרה שלהם זה הכי מתבקש , יותר מכל הזוגות הטליוזיונים האחרים שאנחנו אוהבים ...  
ה הנערה עם השחפים1 New member 16/10/16 #1 כפרעליהם. מה קרה, מתגעגע? איך הם סיימו, ופשוט זהו. בלי יותר מדי דרמות. ככה צריך, לפחות במקרה שלהם.
שיר m Well-known member 16/10/16 #1 איך חסר לי פרק פספוסים... בכלל, כל סדרה שמסתיימת אני רוצה פרק פספוסים...
ה הנערה עם השחפים1 New member 16/10/16 #1 כל עונה שמסתיימת, ליתר דיוק. הכי אהבתי, איך לא, את הפספוסים של החממה 2. הנה תזכורת, אם בא לך. מדהים כמה כל כולה הייתה מוצלחת, מכל הבחינות. פשוט עונה מופתית, לא פחות.
כל עונה שמסתיימת, ליתר דיוק. הכי אהבתי, איך לא, את הפספוסים של החממה 2. הנה תזכורת, אם בא לך. מדהים כמה כל כולה הייתה מוצלחת, מכל הבחינות. פשוט עונה מופתית, לא פחות.
י יוסי חייט חדש New member 16/10/16 #1 איזה טמטום זה לצחוק כשסופי נופלת... אמורה להיות סצנה מרגשת והם צוחקים...