Quigley Down Under

meli99

New member
Quigley Down Under

שתורגם לעברית כ - "אקדח אישה ו... נשיקה" מה שמסכם פחות או יותר בצורה אינפנטילית את סיפור הסרט. ראיתי אתמול והרי התרשמותי: אלן ריקמן משחק, כמיטב המסורת, את דמות הרשע וכמיטב המסורת עושה זאת באופן מושלם ואינטיליגנטי. הרגעים בהם הוא מופיע מרעננים והמשחק שלו בכמה רמות יותר גבוה מזה של שאר השחקנים בסרט (קצת כאילו הביאו שחקן מקצועי להשתתף בסרט סטודנטים.) טום סלק בדמות הקאובוי הג'נטלמן נראה לי קצת מאולץ לאורך רוב הסרט. Laura San Giacomo (התייאשתי מלנסות לכתוב את השם שלה בעברית) בדמות בחורה ש... איך לומר בעדינות? התחרפנה קצת. חצי מהסרט קשה בכלל להבין איך היא קשורה לעצמה או לעלילה אבל לקראת האמצע היא סוף סוף מתחילה להיות הגיונית יותר אף על פי שבדמות שהיא משחקת הייתי מקווה לראות יותר עומק. בסך הכל סרט חמוד, בלי יותר מידי עומק. שווה מאוד לראות בשביל אלן ריקמן (ברור!!!).

מלאכית16

New member
נראה לי שראיתי...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אבל אני לא זוכרת כלום

meli99

New member
אין הרבה מה לזכור ../images/Emo3.gif

כל עוד את זוכרת שאלן ריקמן מדהים... זה פחות או יותר המטען שנשאר אצלי אחרי שסיימתי לראות אותו. יש סיכוי שבעוד שבועיים שלושה גם אני לא אזכור על מה זה היה... הערב אני רואה את Closet Land! מבטיחה לחזור במצב שלוליתי ולספר כמה הוא היה מדהים גם בסרט הזה

queen106

New member
סרט הזוי ברמות על!!

closet land, סצנה אחת מטורפת שאני חושבת שאלן באמת איבד את השפיות! מומלץ ביותר, אבל מזהירה שהוא מאוד תלוש מהמציאות...לראות במלוא תשומת הלב, אניע דיין לא מצליחה להבין את הסוף! *שרשור closet land בהמשך חובה!

חחח גם אני לא זוכרת כלום../images/Emo15.gif

אני זוכרת שהוא מת בסוףXD זה היה כזה "לאאאאאאאאאאאאא" *בהילוך איטי*... מקווה שלא עשיתי מיקס מרוב רעים שהוא שיחק...

meli99

New member
את צודקת

הוא הרע בסיפור אז זה רק מתבקש, לא? גם אני עשיתי "לאאאאאאא" אבל הוא מת מאוד יפה, בכלל הוא יודע, בתור שחקן, למות בצורה כל כך משכנעת. איכשהו רוב השחקנים, כשיש להם סצנה של מוות, זה תמיד משוחק מדי.... הוא כזה גאון
(נראה לי שכדאי לי לצאת החוצה להירגע לפני שאהפוך לשלולית ואהרוס את השטיח...)

למעלה