quicktime to wmv

alonnola

New member
quicktime to wmv

ברצוני להעלות לאתר שלי קבצי ווינדוז מדיה פלייר יש לי קבצי קוויקטיים יש לי מקינטוש 10.2.5 והורדתי דמו של cleaner שכותב הודעת שגיאה בכל פעם מישהו יכול לחשוב על דרך המרה אחרת לפי סי או מק ?

preacher

New member
(טרמפ) שאלה בנושא דומה...

קוויקטיים לרשת - באיזה קודק להשתמש? יש לי פרמייר 6 ומרשימת הקודקים mpeg-4 נראה לי הכי סביר. אבל היות שההכרות שלי עם קוויקטיים עלובה למדי רציתי לדעת אם אכן זו האופציה הכי טובה. המטרה היא סרט שהמשתמש יוריד, לא סטרימינג.

alonnola

New member
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה

אז ככה אין בעיה עם ההורדה של mp4 הבעיה היא שלרוב המשתמשים לא מותקן quicktime ולך תנסה לשכנע אותם שזה כדאי וחינמי וכו... עדיף להעלות גם קוויקטיים וגם wmv

preacher

New member
איך מוציאים WMV?

אין לי יכולת כזו בפרמייר 6. יש משהו להורדה או כלי חיצוני שיכול להמיר לי סרט AVI ל-WMV?

preacher

New member
טוב, מצאתי איך אבל יש בעיה...

הוצאתי פעם אחת WMV, ומאז כל ניסיון מפיל את התוכנה. יש למישהו הצעה?

preacher

New member
טוב, למי שמתעניין

הורדתי תוכנה של מייקרוסופט בשם windows media encoder (חינמית) שממירה קבצי AVI ל-WMV בפורמט החדש (V9) וגם עושה deinterlace ושינויי גודל. התוצאה מהקידוד שלה איכותית מאוד וכנראה בזה אשתמש. תודה למי שהמליץ על WMV, באמת תוצאות טובות. ותודה לעצמי (הי, זה היה תהליך לימוד עצמי - מותר לי)

אמיר חן

New member
לגבי תוכנות למק אני לא מכיר

אבל לPC יש תוכנה בשם RAD TOOLS שיודעת להפוך קבצי MOV לקבצי AVI. לאחר מכן עם WINDOWS MOVIE MAKER תוכל להמיר אותם לקבצי WMV. אבל למה להמיר אותם ל-WMV כאשר פורמט MOV מעולה לרשת?

למעלה