Quicksilver Messeger Service

HelterSkelter1

New member
Quicksilver Messeger Service

מישהו יכול לספר לי על הלהקה הזאת? אחרי ששאלתי את דוד שלי לא מזמן, מהן הלהקות הכי טובות לדעתו, חוץ מאלו שאמרתי לו שאני אוהב, אז הוא אמר: טוב, זאפה אתה מכיר, וגם סופט מאשין, ומה עם קוויקסילבר מסנג'ר סרוויס?. אמרתי לו: מי אלה? הם אמריקאים? הוא אמר, "כן". אמרתי לו "יאאק"
(בצחוק בצחוק), ואז אמרתי לו שאני אנסה לשמוע, נראה מה יהיה. אני לא מכיר אותם חוץ מהשם ואולי איזה עטיפת אלבום שזכורה שלי, רק התמונה כמובן (הנה ביקורת הזוייה משהו עליו, שלא עוזרת במיוחד). יאללה מישהו יכול לתת איזה סקירה קצרצרה, שמתמקדת אם אפשר בסגנון שהם מנגנים ועל הייחודיות שלהם, אם היא קיימת
, ופחות על ההיסטוריה של הלהקה (בשביל זה יש אמ"ג). תודה Yes - Relayer

SickAgain

New member
להקה מדהימה!

אני גם מחזיק באלבום "Happy Trails" בבית. פרטים טכניים רבים אני לא כל כך יכול למסור לך, שכן זה אף פעם לא ממש עיניין אותי (אפשר למצוא את כל זה באינטרנט). מה שכן, המוסיקה שלהם לוקחת אותך למסע ארוך ומופלא אל המחוזות הכי יפים של הפסיכדליה ואולי גם הפולק-רוק עם הרבה גיטרה טובה ושירה עוצמתית. עוד להקה "בת-זונה" מסן פרנסיסקו. צריך לשמוע פשוט...

gilgamesh

New member
אסיד רוק בנזו...

קח את הג'אמים המחושמלים שאריק קלפטון היה דופק בתקופת הזוהר שלו,תמתח אותם לכיוון של ארבעים דק' תעשה אותם טיפה יותר מהירים,ותקבל אולי קצה רושם לhappy trails ,וכמו שנאמר ג'ון צ'יפולינה שולת

למעלה