Quick release לסבל צף

Quick release לסבל צף

היי, יש לי סבל צף, אבל ללא ה-quick release. בנק' החיבור בין הסבל למוט אוכף יש חבק (מחבק את המוט אוכף), שאותו סוגרים ע"י quick release. ה-quick release מורכב מגליל שיושב בציר, ובו חור ואליו מוברג בורג, שבקצהו הידית של הסגירה והפתיחה. כאמור, אין לי את ה-quick release. אשמח להכוונה היכן ניתן למצוא כזה בארץ או לחילופין באתר בחו"ל? בתודה, ירון

הנה תמונה

יש לי קוויק רליס מיותר, כך שאם אמצא חלק גלילי כזה עם חור להברגה אפתור את הבעיה. האם יש לכם מושג איפה אפשר למצוא חלק גלילי עם הרבה כזה?

bonanai

New member
אני מצאתי...

בקופסאת ג'אנק בחנות האופניים השכונתית. לא עלה לי אגורה ואפילו שתיתי כוס קפה...

הייתי בשתי חנויות אופניים ובשתיהן לא היה

אחת שכונתית ואחת לא. אמרו לי ללכת למחרטה. זה כנראה מה שאעשה... אלא אם כן למישהו יש פה את החלק הזה?

Saito

New member
יותר קל משחשבתם...../images/Emo40.gif

החלק הנ"ל הינו מוצר מדף, ניתן להשיגו במגוון קטרים והברגות. גש לחנות ברגים כגון: בית הבורג בת"א או בחיפה, בורג המפרץ וכו. עם הבורג והחבק יחדיו. מכיוון שמקום מגוריך מצויין כ - "אחר" לא אוכל להפנותך בצורה ממוקדת יותר. כל שעליך לעשות הוא לפתוח דפי זהב -תחת ברגים ואומים ולחפש חנויות ברגים רציניות. החלק הנ"ל יקר מאוד כ 1 שח ליחידה. או 100 ב 80 שח... מקווה שעזרתי.

Saito

New member
משום מה הלינק לא עבד....

לפתוח דפי זהב -תחת ברגים ואומים

Saito

New member
שוב????.

הלינק: הבנתי.... לא ניתן לצרף לינק כל כך ארוך... אזי גזור והדבק... ברגים ואומים http://www.d.co.il/?arena=Business&displayFullResults=11&esi=d912bdfb31751d94666d464b18d74049&formGroup=main&formSubmit=&headingCode=6890&headingName=%E1%F8%E2%E9%ED%20%E5%E0%E5%EE%E9%ED&isMyDPlace=0&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Summaries&queryHeading=%E1%F8%E2%E9%ED%20%E5%E0%E5%EE%E9%ED&radius=0&sessionId=15791250141520&where_name=%FA%EC%20%E0%E1%E9%E1&zoneX=0&zoneY=0

אני גר במרכז תל אביב.

אתמול הייתי בבית הבורג, אבל ב-18 והוא כבר היה סגור. אני גר קרוב לאבן גבירול, שם הייתי בשתי חנויות ולא היה להם את החלק. אז בית הבורג בלבד? פתוח בשישי?

assaf205

New member
08-9350070 - שלוחה 4 אסף

תן לי את הכתובת שלך ביום ראשון מ11 בבוקר ואשלח לך בדואר.כזה עם הברגה מתאימה אבל קצת יותר קצר. אסף - מצמן ביל"ו

etal2

New member
במוט כיסא

יש גלילים כאלו במוטות כיסא בחלק מהמנגנונים (טומסון למשל) אבל אני לא יודע אם הקוטר של החור יתאים ל-QR. בכל מקרה בג'אנקיאדה של חנות אופניים יהיה מקום טוב לחפש.

למעלה