Question

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

You should buy her CD: "Shiri Maimon". Then you will be able to listen to all of her songs in a legal way... Good luck

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

You should buy her CD: "Shiri Maimon". Then you will be able to listen to all of her songs in a legal way... Good luck

אאאאאאא../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אממאאללללהה!!!!!!!! זה שלח לי פעמים עם שתי תמונות שונות!!
אולי המחשב שלי עובד לבד?

hi!

חח מגניב מישהו מח"ול
זה בכלל משהו מח"ול או שסתם הוא כתב באנגלית? לא משנה נכתוב באנגלית חחחח קודם כל מה אתם דפוקים
איך הוא יכול לקנות את הדיסק גם אם הוא רוצה.. דרך האינטרנט?! עזבו שטויות אי-אפשר לסמוך על הדברים האלה.. I dont know where you can download but it's the official webside os shiri www.shiri-maimon.co.il in this webside you can find all the songs from the Eurovision http://eurovil.iba.org.il/ good luck
click here (attached to the second web-side)

יש לשירי מעריצים בחו"ל../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש לה אתר מאוד מושקע שמישהי מספרד פתחה לה
הוא מתעדכן כל הזמן ונכנסים לשם כל מיני אנשים מחו"ל (לא דווקא מספרד) יש שם תיבה קטנה כזאת שאפשר להתכתב שם וכתבתי לכמה אנשים
והם באמת אוהבים אותה מישהו מפולין אמר לי שהוא ישיג את הדיסק מהארץ
אם רוצים יכולים

אני יודעת שיש.. אבל מוזר שהוא

הגיע דווקא לפורום הזה.. חוץ מזה איך הוא ידע איפה להגיב?.. אני מכירה את האתר וברור שאפשר להשיג אבל זה סתם כאב ראש.. סמכי עליי אני יודעת מזה לנסות להשיג דיסק שאין בארץ! חוץ מזה שאולי הוא רוצה רק את השיר הזה והוא לא מעריץ שלה

אולי...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יכול להיות שהוא ישראלי שגר בחו"ל
ככה הוא יודע לקרוא עברית ויכל ללחוץ על "הוספת תגובה" אבל יש לו מקלדת באנגלית אז הוא לא יכול לכתוב לנו בעברית תיאוריה קצת יותר הגיונית לא?

ושימי לב שהוא כתב לנו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

or other songs הוא לא רצה רק את השיר הזה... הוא מעריץ

קודם כל עם הוא ישראלי מח"ול

והוא יכול לקרוא בעברית אז הוא יכול גם לכתוב בעברית כי זה אומר שיש לו עברית במחשב.. לא משנה.. חחח אולי אין לא את האותיות במקלדת :0 חח חפיף.. שיהיה בריא במידה והוא חי בחו"ל זה מזה סיפור להשיג את הדיסק לא כזה סיפור אבל למי יש כח? חח

זה מה שאמרתי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יכול להיות שיש לו מקלדת באנגלית כי הוא בחו"ל וזה לא כזה סיפור להשיג את הדיסק אם הוא רוצה לשמוע את שירי שיקנה אותו ולא יוריד שירים

למעלה