question מי זה צאד? אולי זה נשמע מוזר שאני שואלת פשוט לא הייתי בארץ מלא זמן....
L lovedude New member 29/7/02 #1 question מי זה צאד? אולי זה נשמע מוזר שאני שואלת פשוט לא הייתי בארץ מלא זמן....
פ פינקילושה New member 29/7/02 #2 צ´אד?? טריסטן...... הוא השחקן שמשחק את טריסטן.... אם אליו התכוונת.......
G Gilmore Girl Rules New member 29/7/02 #8 לא ברור. ../images/Emo8.gif ועוד תמונה ../images/Emo26.gif (V) איזה מגניב זה נראה כמו ציפור כזה שרואים אותה מהמקור ומטה! אבל זה היה בעצם חץ למטה עם סוגריים... אני אסתום עכשיו
לא ברור. ../images/Emo8.gif ועוד תמונה ../images/Emo26.gif (V) איזה מגניב זה נראה כמו ציפור כזה שרואים אותה מהמקור ומטה! אבל זה היה בעצם חץ למטה עם סוגריים... אני אסתום עכשיו
G Gilmore Girl Rules New member 29/7/02 #11 כן אבל הוא שווה עוד שרשור! עכשיו אני יודעת שזה דוסון וזאת ג´ואי, שאני לא כל כך מחבבת, אבל אחרי התמונההבאה תגידו לי אם אין לכם ק-צ-ת Déjà vu...
כן אבל הוא שווה עוד שרשור! עכשיו אני יודעת שזה דוסון וזאת ג´ואי, שאני לא כל כך מחבבת, אבל אחרי התמונההבאה תגידו לי אם אין לכם ק-צ-ת Déjà vu...
פ פינקילושה New member 29/7/02 #15 עכשיו אני יודעת למה התכונת.... ב - Deja vu....... מגניב!! *הוצאתי ת´מילה הזאת מהפה שלי*??