question for white bear

fajing

New member
question for white bear

שמעתי שניר מלחי טען יותר מפעם אחת שהוא נושא בדרגה המקבילה לדן 9 האם נכון הדבר?

לא. ניר מעולם לא טען זאת.

מה שראית זה מודעה של אורחות לוחמים - כנס יהדות ואמנויות לחימה. ניר הוצג כפי שהוצג לצורך פרסום בלבד. אם לא מהפרסומת ההיא, מותר לשאול היכן שמעת זאת?

no more lies

New member
באמת? אתה בטוח?

אז למה הוא השאיר זאת גם בפרסומת של הפגישה השניה גם כן? אולי הוא לא טען זאת, אבל אין לי ספק שהוא היה יכול לבטל פרסום שקרי זה בקלות. אגב, אתה חושב שהמארגנים בפגישה הראשונה לא שאלו אותו על דעתו על הדבר הזה?פשוט היה לו נוח עם זה אז, נוח לו עתה ויהיה לו נוח בעתיד. האמת? אני ממש לא יודע למי זה משנה, אם אדם מחליט פתאום שבסקלה סינית, מאסטר=דאן9, ומורה רגיל = דאן6.5 עם סרגל במקום זנב

איזה שקר היה בפרסום?

חשוב על קהל היעד - רוב האנשים בארץ שמעו את המושג "דאן" או "חגורה שחורה", גם אם מעולם לא עסקו באמנות לחימה. האם נתת אי פעם שירות טכני לאדם לא מקצועי? אתה מנסה להשתמש במושגים המוכרים לו, לאו דווקא במושגים המדויקים. האם במילונך זה זהה לשקר?

no more lies

New member
דלית התמימה

אני מבין שיש לניר מורה חי, אני מבין שיש לו תלמידים, חלקם בכירים וחלקם פחות. נגיד שבאותנה פגישה היו באים גם מורו וגם תלמידו הבכיר, איזה דאנים היה מחלק להם? בעצם זה שקבע שמאסטר פירושו דאן 9 הוא חטא לאמת, והוא שאין מונח מקובל למאסטר מחוץ לבית ספר מסויים, ושאין שיטה לדרג חדורה שחורה ודאנים באומנות לחימה סינית מסורתית. כיום האדם הבכיר ביותר בעולם בג´ודו נושא דאן 9, אתה רוצה להגיד לי שניר מקביל בבכירותו לאותו אחד? זו פשוט יומרה שמטרתה אולי בנסיון של ניר לבנות את עצמו כמותג. לא היה קורה לו דבר, אם היו כותבים עליו שהוא עומד בראש בית הספר הגדול בארץ לטאי צ´י, ועוד כהנה עובדות נכונות, ולא תיאורים פירסומיים.

חובבן

New member
no more lies החביב

זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בפרובוקציות בגרוש שלך. אני מבין שנפגעת בצורה כלשהיא ושיש לך טענות. אני מציע שתעלה את המקרה הספיציפי בו אתה חושב שנעשה לך עוול. כשאתה רוקד בבוץ, אתה מלכלך את חברך, אבל בעיקר את עצמך. נ.ב. אני מקווה ששמך נגזר משירם האהוב של Rage

no more lies

New member
חביב?! הא, עוד אחד!

אני שמח שאתה שם לב לכל פרובוקציה, אפילו אם היא בגרוש. לשמחתי את העוולים שנגרמו לי אוכל לתקן בעצמי, אבל אם אזדקק לעזרה, אדה לאיזה חובבן לפנות. לידיעתך, כשאני רוקד בבוץ, אני נהנה מאד. אדמה רטובה זה לא ליכלוך, זה שורש הדברים והחומר ממנו עשו אותנו.

Zhou Nam

New member
כנרא שזו שאלה שלא מתרידה את ניר

בכלל: הוא לא צריך להוכיח שום דבר... ונראה שהיא מתרידה את מתנדגיו...

תלוי למי מסבירים

כאדם שלא מתמצא בדירוג הסיני של אומנויות הלחימה, קל יותר להבין את ההקבלה שניתנה. קל וחומר כשמדובר באדם מן היישוב. זה כמו ששואלים אותי מה אני לומד, אז אני עונה קראטה. אדם שקצת יותר מבין, אני עונה קראטה דו, בשיטת גוג´ו ריו, לאדם שממש מתמצא אני עונה קראטה דו, בשיטת גוג´ו ריו אוקינאווה. אין שום רע בלהתאים את המילון שלך, לאדם מן הישוב (כמובן, בתנאי שההסבר תואם את המציאות!).

נכון, זה כמו שכששואלים אותי

מה זה האייקידו הזה שאני עושה, אני אומרת שזה סוג של קראטה

GorenY

New member
ניר מלחי, דאן 9 ../images/Emo4.gif

תרשו לי לחלוק עליכם. איני מאמין כי ניר מלחי מגדיר עצמו כדאן כזה או אחר. הנושא של הפירסום המדובר "יהדות ולוחמים", לדעתי "פשלה" שלא נשקלה לעומק ! בכל הפורומים לאמנויות לחימה האדון בנימיני מככב ולא לחיוב ! האם הדאן 9 של ניר זה כמו הדאן 9 של בנימיני ? האמירה, שזה בשפה שכולם מבינים אינה נכונה וחוטאת לאמת. ואם ניר ישאל מתי קיבל דאן ראשון, שני ,שלישי, רביעי, חמישי וכו´ מה התשובה? מה דרגת המורה שלו וונג פולאי בסולם הזה ? אני מניח שהדבר ארע פשוט מחוסר שיקול דעת. אני מעולם לא שמעתי את ניר או מי מבכירי המרכז משתמשים בהגדרה הזו של דרגות דאן, ולא אהיה מאושר אם אשמע זאת, כי זה לא נכון ולא מקצועי. אני חושב שהמרכז מספיק יציב וחזק כדי שלא ניזדקק ללהטוטנות פירסומית\שיווקית מהסוג הזה.

אורחות לוחמים אינו קשור למרכז

האם בינימיני מפרסם את הדאן שלו כדי למשוך תלמידים? האם ניר עושה זאת? חשבתי לכתוב על משמעות הדאן (איך אתה משווה דאן 5 בג´ודו עם דאן 5 בקראטה? מה בדיוק שווה בין שני האמנים שאלו דרגותיהם?) אבל זה אפילו פחות לעניין מנסיון לשאול אדם שבפירוש לא כתוב כי הוא בעל הדאן, אלא רק מקביל לו, מתי לא קיבל דאנים אחרים... או מה הלא דאן של המורה של אדם שאין לו דאן.

למעלה