question about pills

galias3

New member
question about pills

Have question about the pills: I am taking Harmonet now and about to finish the third pack, which means that I avoided 2 periods. I read some of you saying that doctor recommended on taking pills for 3 months and then stop for 1 period. Does it mean 3 packs or skipping 3 periods, which is 4 packs and then stop? because its not the same. Also, I want to know, after i stop pills and get the period when exactly I start taking them again? Thanks for your help

gui1

New member
הדעות חלוקות בין הרופאים

יש כאלה שאומרים להפסיק אחרי 3 קופסאות ויש כאלה שאומרים להמשיך לנצח אני חושבת שאם אין לך דימומים בין הגלולות או בחילות או מיגרנות אין טעם להפסיק אותם אלא לקחת ברצפ יש כאן בנות שלוקחות כבר שנה שנתיים שלוש + ברצפ ועל פניו לא נראה שיש איתם בעיה לא אם הגלולות ולא עם הבנות אז מדוע להפסיק הרי הגופ מימלא מורעל אז לפחות שהנפש תהיה שמחה לצערי אני מדממת כל 3 חוד ולכן חייבת להפסיק אחרת הייתי לוקחת אותם איתי עד בית הלוויות ...

זה לא ממש משנה..

לקבל וסת אחרי 3 סטים או ארבעה. את יכולה גם אחרי כל 6 חודשים וגם בכלל לא להפסיק. יכולה לתת לך את כמה דיעות - יש כאלה הטוענים לקבל 2 וסתות בשנה. יש כאלה שאומרים כל 3 חודשים לקבל וסת (4 וסתות בשנה) ויש כאלה שאומרים שאין לכך בכלל משמעות - שניתן ליטול שנים על גבי שנים ברצף מבלי לקבל וסת. את הדיעות הללו שמעתי מ-3 רופאים שנשאלו על ידי את אותה השאלה בדיוק אז כך שאת רואה שכל אחד והשקפתו הוא. אני חושבת שזה תלוי בהרגשה שלך ובתחושה שההורמונים ברצף עושים לך. זה ברור שטוב הם לא עושים לתחושה, השאלה אחרי כמה זמן ממש ממש רע .. רע מבחינתי = כל התופעות לואי של הדקא. (גיליתי שאחרי 7 חודשי גלולות ברצף זכיתי לקבל את כל תופעות הדקא...)

למעלה