queen

queen

דבר ראשון אני רוצה להגיד לכם שזאת הלהקה הכי גדולה שקמה אי פעם. דבר שני- מי כתב את דונט סטופ מי? בריאן מיי או פרדי מרקיורי? דבר שלישי- על הרשימת שירים בדי וי די של ההופעה של קווין בוומבלי 86 כתוב שפרדי כתב את בוהמיין רפסודי, אבל באיזה ראיון שראיתי רוג'ר טיילור (המתופף) אמר שבריאן מיי כתב אותו! אז אשמח אם תעזרו לי לגלות מי הגאון שכתב את זה. תודה!

Abbe Faria

New member
מממ

גם את דונט סטופ מי וגם את בו-ראפ כתב פארוק... כנראה שלא הבנת את דבריו של רוג'ר...

GeForce 5

New member
אההללן...

אחיה האבוד של ליעד 4...
טוב, כנראה שיש לי ממש מצב רוח טוב, אז את Don't Stop Me Now אומרים ב-AMG שפרדי (פארוק) כתב... ואת Bohemian Rhapsody הם מסכמים ב-Mercury/Queen שלדעתי זה אומר שהוא הדומיננטי בסיפור... בכל מקרה AMG זו הכתובת לבירורים כאלו, בדר"כ הם צודקים... יום טוב

Abbe Faria

New member
פרסי, תמיד ידעתי

שעמוק עמוק בלבך אתה מעדת המעריצים של פארוק ושות'.

zappa19

New member
כן ככה קראו לו

ושנית...אני לא רוצה להסתחסך פה עם אף אחד אבל לדעתי הלהקה הכי גדולה שקמה אי פעם (ואני לא מעריץ משוגע שלהם) פשוט ככה אני חושב זה... The BEATLES

ThE RhythM

New member
הביטלס? הלהקה הכי גדולה שקמה?

חה, מי שמע על זה בכלל חבל'ך על הזמן עם כמה אנשים תסתכסך פה עכשיו

ThE RhythM

New member
זה היה בציניות חבריה

אני די בטוח שרוב הפורום מסכים עם זה שהביטלס היא הלהקה הכי...פשוט הכי

אין ספק

שקווין היא הלהקה הכי גדולה אי פעם פרדי מרקורי פשוט גאון כל פעם שאני שומעת אותו או רואה אותו אני מתרגשת מחדש... דרך אגב רק לפני את שבועיים ראיתי את ההופעה בדי וי די ופשוטטטטטטטטטט לא היו לי מילים!!!! הוא מלך!!! כמה פקצי שזה נשמעעעעעע

TheFly

New member
דבר ראשון אני רוצה להגיד לך זית שגם

יוסי מאוד מאוד אוהב את קווין וגם הוא חושב שקווין (ועוד) שתיים שלוש להקות הן הכי גדולות שקמו אי פעם , הנה תקרא כאן.

חחחחחחחח

אני נשמע לך כמו ילדה מתלהבת בת 12? טוב אולי כן, אבל תאמין לי שממש לא. אני בן 18, שומע מוזיקה הרבה מאוד, מבין מאוד במוזיקת רוק ישנה וגם קצת בחדשה, ואת זה שאני חושב שקווין הם הכי גדולים אני אומר בעקבות זה ששמעתי לפחות 70% מהשירים שלהם, וזה לא התלהבות של שניים- שלושה שירים. ואני מכיר הרבה מאוד להקות תאמין לי

הכרזת "זו הלהקה ה..." היא הכרזה

שהולמת בנות 12...ולכן הוא הפנה אותך להודעה הזאת...ובבקשה- בלי "אני מבין מאוד ומכיר הרבה..." כי אתה מעליב פה את באי הפורום...כל אחד יכול לעשות ניים-דרופינג של שלושים להקות שלא שמעתי עליהן, כולן "רוק ישן", כמו שאתה קורא לזה...

סבבה.

אז בוא נשנה את הניסוח- קווין היא הלהקה האהובה עלי בכל הזמנים, מכל הלהקות שאני שמעתי ומכיר- קווין זאת הלהקה שהכי התחברתי אליה והכי אהבתי את השירים שלה. איך זה עכשיו?

ElvisAlive

New member
לא הביטלס ולא קווין, אלא:

אלביס פרסלי, כזמר עובר את הביטלסף ובטח שאת קווין האלה. הם אולי קווים אבל אלביס הוא The King!!! הוא המלך עם אות גדולה! חוץ מזה שהביטלס כמו בהשראתו של אלביס. ג,ון לנון אמר כמה דברים על אלביס: "לפני ששמעתי את אלביס לא נגעתי בגיטרה" "לפני אלביס לא היה כלום" "לפני שמישהו עשה משהו אלביס עשה הכל" (לא בטוח שג'ון לנון אמר אבל לפי מה שזכור לי אז כן) פול מקרטני: "כל מה שרצינו להיות זה אלביס"

למעלה