Queen

shay or eli

New member
Queen

מישהו פה יודע פרטים על קווין שאחרי פרדי מרקורי? הם עשו יותר משיחזור לווי וויל רוק יו עם פייב, אבל מה? הם הוציאו דיסקים שמעתי, ואתם תיהיו מאוד נחמדים אם תגידו לי את השמות שלהם ושירים מתוכם. תודה! B-)

deeper

New member
רובין ויליאמס יהיה הזמר החדש

לפי מה ששמעתי בטוטל רוק רובין ויליאמס יושב איתם באולפן הקלטות לאלבום חדש שהולחן כולו ע``י בריאן מאי ורובי לויליאמס. אז נקווה שהוא יודע לאיזה נעליים הוא צריך להכנס

Oribius

New member
כדאי לדעת

שלום לכולם . להקת הרוק הראשונה שלי היתה Queen . אני מעריץ שלה כבר 10 שנים , יש לי את כל הדיסקים ואת כל המידע בשבילך . לא , Queen לא חוזרים , כשפרדי מת החליטו חברי הלהקה שבלעדיו Queen זה לא אותו דבר ולכן הם התפרקו לתמיד . מה שכן , יש שלושה דיסקים אחרי שהלהקה התפרקה והנה הם : Made In Heaven - שירים שהלהקה הוציאה אחרי הפירוק (לא שירים חדשים) . Queen & Friends - לא בדיוק השם אבל זה מופע מחווה ללהקה ,בהשתתפות אמנים את הדיסק השלישי ראיתי בחנות אך לא קלטתי את השם , הוא אמור להיות Cover. אם אתה ממש מעוניין , לכל החברים בלהקה יש דיסקים שהוציאו אחרי הפירוק . אפילו ל-Freddie Mercury , הסולן הגדול יש שלושה דיסקים ``סולו`` . אם תהיה מעוניין בעוד מידע צור קשר .......

Jordan_b

New member
Queen

אורביוס, אפשר להגיד שאני ואתה באותו מצב.. גם להקת הרוק הראשונה שלי הייתה קווין. נקודה אחת ששכחת לציין היא שיצא אוסף Greatest Hits III.

למעלה