Queen

SmellyOne

New member
Queen

לא מזמן קניתי את "לילה באופרה" שלהם ונהניתי מאווווד (נהנית.) רציתי לשמוע המלצות על האלבום הבא (ולא אוסף..).. אני מעדיפה כמה שפחות שירים קופצניים סטייל שנות ה80, וכמה שיותר בגדר רוק, עוצמתיים או שקטים (לדוגמא: Death on two legs, Love of my life, Show must go on, take my breath away)

giba70

New member
JAZZ

אני ממליץ על האלבום Jazz, משנת 78' נדמה לי. אלבום מצוין ומגוון, השם לא מעיד על הסגנון. כמה שירי רוק מוכרים: Fat Bottomed Girls, Bicycle Race, Don't Stop Me Now ועוד כמה פחות מוכרים אבל עדיין עם נוכחות גיטריסטית מרשימה של בריאן מאי: Mustafa, Dead On Time, If You Can't Beat Them וכמה שירים יותר שקטים ומלנכוליים: Jealousy, Leaving Home Ain't Easy שבהם גם ההרמוניה הקולית של הלהקה ממש מעולה. וגם השיר שבזמנו היה פותח את כל ההופעות של הלהקה: Let Me Entertain You. לדעתי זה באמת האלבום השני בטיבו אחרי לילה באופרה.

matanbu

New member
תראו איך אני מקפיצה ../images/Emo105.gif

את כל השרשורים. מצטרפת להמלצה על JAZZ אין כמו DONT STOP ME NOW ו FAT BOTTOM GIRL עוד המלצה טובה היא קווין 2, תאמת, רק בשביל Seven Seas Of Rhye... Fear me you lord and lady preachers I descend upon your earth from the skies I command your very souls you unbelievers Bring before me what is mine The seven seas of Rhye אחח. נורא נהניתי גם מאלבום ההופעה בוומבלי 86, אבל לא ביקשת אוסף.. בכל אופן, אם יבוא לך, זה אחלה זה.

alina110

New member
הצעה

אני אישית חושבת ששני האלבומים הכי טובים שלהם הם a night at the opera innuendo שהוא פשוט יצירת מפות!!!! עוד אלבום טוב, הוא האחרון made in heaven יש בו דברים קלילים יותר, הרבה יותר מלודיים מאשר רוק טהור.

קווין

New member
לא לא לא!

לא Made In Heaven, חבל על הכסף! אם כבר, אני ממליצה על Sheer Heart Attack, שיש בו מגוון סגנונות, מהרועש לשקט ביותר. הייתי ממליצה גם על A Day At The Races, אבל רשמת שיש לך את Take My Breath Away, אז אני מניחה שכבר יש לך אותו.

למעלה