QUEEN O.G?

KING OF POP

New member
QUEEN O.G?

בדיוידי של DROWNED WORLD TOUR בשיר HOLIDAY פותחת הזמרת ליווי של מדונה (ניקי?) בפותחנית ראפ כזאת אז היא שרה שם SHE´S THE QUEEN O.G AND SHE´S MY MAIN GIRL השאלה היא מה הכוונה QUEEN O.G ?? זה לא אמור להיות QUEEN O.P (מלכת הפופ)?

MadonnaFan

New member
אני צריכה לצפות שוב.

לחשוב שמאז שטסתי לא צפיתי! ברגע שאפנה זמן ואצפה, אני אענה מיד (בתקווה שאבין בעצמי).

AlanisJunkie

New member
מצטער להידחף...../images/Emo9.gif

אבל חברה טובה שלי, שמעריצה את מדונה מגיל 12 (היום היא 27) אמרה לי שאפשרי שזה Queen of groove מלכת הקצב או משהו דומה. אותה חברה שהזכרתי קודם היתה שמחה מאוד לו יכלה להצטרף לפורום זה, אך בימים אלה היא נשואה, מגדלת ילד וממש אין לה זמן להעריץ את מדונה כמו שהיא העריצה אותה פעם. בכל מיקרה, אני דואג לשמור אותה מודעת כלפי מה שקורה עם מדונה, שזה אומר אפילו לקנות לה את הדיסקים שלה!!! כן, ראיתם מה קורה אחרי שמתחתנים והופכים להיות הורים? עצוב.... עצה לי לכולם, אל תתחתנו, ואל תביאו ילדים! אם ברצנוכם להמשיך להיות מעריצים של מדונה (או של כל אומן אחר).

ורד18

New member
עיצה מטופשת למדיי

תאר לך ומדונה הייתה מחליטה שמאחר שהיא הפכה לאמא אין לה זמן יותר לעשות כלום, הייתה נוטשת את כל עסקיה והופכת להיות עקרת בית מסורה??? תאר לך עולם בלי מדונה? המחשבה מחרידה אותי... או מה שאני מנסה להגיד- אין שום סיבה שבתור אמא לילדים, נשואה לא יהיה לה זמן להעריץ את מדונה ובטח שזו לא סיבה לא להתחתן ולהביא ילדים, אמא שלי נשואה ואמא לחמישה ילדים ומסתדרת מצויין לעשות אלף ואחד דברים ועדיין אני וכל האחים שלי יצאנו בסדר גמור, אז ההמלצה שלי היא- תתחתנו, תביאו ילדים לעולם וכשהיגדלו תספרו להם על הזמרת הכי טובה שהערצתם כל חייכם, תורישו להם את כל האוספים והאלבומים וככה תדאגו שמורשתה של מדונה תישמר.

AlanisJunkie

New member
תארי לך...

שלאותה חברה שהזכרתי היה את הכסף של מדונה לשכור את האומנת\מטפלת\מבשלת\מנקה\ וכו´ וכו´? אז גם לה היה זמן לעשות 1001 דברים בזמנה הפנוי. הבעייה היא שלא כולם עשירים כמו מדונה, ולא כל אחד יכול לאפשר לעצמו לשכור משרתים שיעשו לו את העבודה.

ורד18

New member
נכון אבל...

זה שמדונה מליינית זה בגלל שהיא עבדה מאד קשה כדי שיהיה לה את הסכומים האלה של הכסף, אבל זה לא אומר שמי שאין לו כאלה סכומים גדולים של כסף צריך להשתעבד לילדים עד כדי כך שלא יהיה זמן לשמוע מוזיקהאו להעריץ משהו דבר שלא דורש יותר מדיי זמן, אני הייתי מציעה לחברתך שתתן יום אחד בשבוע לעצמה ושבעלה ידאג לטפל בילדים בעשר דקות התעדכנות שהיא צריכה מדי יום ואז היא לא תצטרך לאבד את חייה כשיהיו לה ילדים, למרות שילדים זה הדבר הכי נפלא בעולם אסור שאנחנו נשלם על כך אחר כך ונצטער שפיספנו דברים שלא היינו צריכים להפסיד, זה לא יהפוך אותה לאמא פחות טובה

למעלה