Queen Fans Anywhere?

ruthyanat

New member
Queen Fans Anywhere?

איפה מעריצי קווין האמיתיים מתחבאים?? צרו קשר! ~רותי

ganooov

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo13.gif

ויש כאן כמה מעריצים כבדים של קווין. אני אשמח לראות אותך בפורום, וחוץ מזה - דיונים על הלקה שיתקיימיו בפורום יתקבלו בברכה.

חולוני

New member
Moi.

למרות שאני לא אוהב את המילה מעריץ.. הם סתם הלהקה הראשונה שאהבתי ברצינות..

ruthyanat

New member
כן...יש בזה משהו

המילה הזאת מעלה אסוציאציות לבנות בנות 12 שמעריצות מישהו בלונדיני אבל כוונתי הייתה........איפה האנשים ששומעים ומעריכים את קווין...כי אני לא מוצאת אותם במקומות אחרים און ליין וגם ביום יום-ועל כן אשמח להכירם:) שמחה להכיר חולוני!:)

ruthyanat

New member
danke וקצת עליי

אוהבת את קווין?? טוב אז החלטתי לספר קצת על עצמי: אני רותי, מנתניה (בעע בעע) ואני בת 16, עולה לי"א......אני אוהבת את קווין בעיקר אבל פתוחה ללהקות חדשות...אפשר למצוא גם את ברי סחרוף,ביטלס,אר אי אם וקצת לד זפלין בplaylist שלי אני מנגנת על קלידים (8 שנים) וגיטרה (בערך חודש) ואני די גרועה בשניהם אבל אני נהנית.אני אשמח לדבר עם כולכם ולהכיר דרכיכם עוד להקות רותי~

Grimble Grumble

New member
אני וקווין

קווין היתה הלהקה ה"ראשונה" שלי אפשר לאמר... הכוונה היא שזאת הלהקה הראשונה שבאמת הערצתי, ואני עדיין מאד מאד אוהב... למעשה יש לי 50 דיסקים של קווין (כולל אלבומי סולו של פרדי/בריאן/רוג´ר) שזה אחוז מאד נכבד מהאוסף שלי (בערך 320 דיסקים)... בכל מקרה, אני מכיר בע"פ 99.99% מכל מה שקווין אי פעם הוציאה

ruthyanat

New member
אני בהתחלה יחסית

רק שנתיים אוהבת את קווין ויש לי בערך 25 אלבומים שלהם (3 מתוכם של פרדי מרקורי).....אני מכירה את רוב מה שהם הוציאו אבל אני עדיין מופתעת לפעמים משירים שאני מגלה..life is good

למעלה