QUE 4301M

mazinya

New member
QUE 4301M

אני מעוניין לקנות את ה GPS הזה לאבא שלי. ממה שהבנתי הוא מומלץ (או שמא אני טועה)? ב KSP הוא נמכר ב 600 שק"ח ורשום שהמפות מעודכנות ל 1.10... כמה שאלות לי אליכם 1. האם ממה שאתם יודעים/מכירים/שמעתם הוא ידידותי למשתמש? אבא שלי לא מסתדר עם טכנולוגיות גבוהות מדי ולכן חשוב שעל מנת להכניס כתובת לא צריך לעבור 30 מסכים. 2. האם כל חנות שקונים ממנה את המכשיר נותנת שובר לעדכון מפות חינם?

AYELET1

New member
קראאתי המלצות על QUE (לפחות על חלקם...)

לא מכירה את המכשיר הספצפי. ברר איזו תוכנה מגיעה עם המכשיר וציין כאן. מפות מינואר 2010 הן קצת ישנות. באפריל וביולי יצאו מפות נוספות ועתה עומדות לצאת מפות מעודכנות. בעקרון IGO נותנת שובר עדכון אחד למפות שיש להשתמש בו תוך שנה. הטוב ביותר הוא להשתמש לקראת תום השנה. אם אתה קונה מכשיר עם IGO בדוק שהשובר מצוי באריזה. אם זו תוכנה אחרת ברר לגבי עדכון מפות(וספר כאן בפורום...)

mazinya

New member
לאחר עוד כמה שיטוטים

מצאתי גם את ה MIO MOOV 360. ואני חושב שכרגע ההתלבטות היא בעצם בין המיו לבין ה QUE בטווח המחירים הנ"ל. מה דעתך? אגב, האם גם MIO מחוייבים לתת שובר? תודה רבה

AYELET1

New member
מחוייבים? לא. השאלה מה הם התנאים שלהם

כלומר מה כוללת החבילה שלהם. קראתי ברשת על אנשים שלא התלהבו מתוכנת המיו הנוככחית כיום אך אין לי נסיון איתה ולפיכך לא יכולה לאמר לך. רק לידיעתך: מכשירי המיו מגיעים בד"כ עם תוכנה "משלהם". למה במרכאות? כי בסופו של דבר זו תוכנה ידועה שמקבלת מיתוג של מיו. ישנן תקופות שהם מחליפים ספק/מפתח תוכנה. ה-QUE מגיע בד"כ עם תוכנה חיצונית שמקורה ברור (IGO במכשירים כיום).

AYELET1

New member
ולגבי מה שנכתב קודם- לא הייתי לוקחת מכשיר עם

מפות ינואר 2010. להשתמש אם כבר יש אז בטח. גם במפות ישנות יותר (יש לי...). אבל לקנות מפות ישנות זה לא לעניין.כשאתה קונה מפות חדשות, אתה דוחה את העדכון כמעט לתום שנת תוקף השובר (רק צריך לזכור את זה...) וכך מנצל אותו בצורה הטובה ביותר.

atoo

New member
פחות חשוב המכשיר, יותר חשובה התוכנה

אתה מתמקד במכשיר וזו טעות לדעתי. המכשירים מהסוג הראשון שציינת טובים והשאלה איזו תוכנה של iGO יש במכשיר. יש להם מגוון תוכנות ואם אתה מחפש דווקא פשוטה לתפעול, אתה צריך לבחור אחת כזו. לגבי המפה, השתדל לרכוש במקום שאתה מקבל עם המכשיר את המפה הכי מעודכנת (ראה מה שאיילת כתבה לך בהקשר).

mazinya

New member
חלק מהאתרים אינם מפרסמים את התאריך

האחרון של עדכון המפות (למשל פנדה מחשבים). בכל אופן, נראה שהרוב נותנים את ה QUE עם מפות מעודכנות לאפריל 2010.. שזה לא כזה רחוק מינואר 2010.. מה עושים במקרה כזה? מחכים לינואר ואז קונים?

AYELET1

New member
או שמחפשים עם מפות יולי 2010

למה אתה חושב שדווקא בינואר תקבל מכשיר עם מפות חדשות? כי המפות עצמן קיימות ליולי 2010 המכשירים אינם באים איתן

mazinya

New member
אם ככה אז זו בעיה

כי אני לא מוצא שום חנות בזאפ שמציעה את הGPS הנ"ל עם מפות של יולי 2010

AYELET1

New member
אז החלט אם לקנות אחר או את זה

אם האלטרנטיבה יקרה מדי, אז יתכן שכבר עדיף זה. ואז עדכן מפות בעוד 11 חודש ובעוד נאמר שנתיים או שלש מהיום, תחליט אם אתה מעוניין לשלם בעד שדרוג.

למעלה