quantize

barakhalla

New member
quantize

אני יודע שישנה אפשרות לעשות QUANTIZE לפרקשיין (כלי הקשה) אחרי שהוקלטו (משהו עם אופציית ה create audio slices...) מישהו יכול להזכיר לי?? תודה תודה תודה!

דרדסברס

New member
אכן

הכוונה שלך נכונה כעקרון, מה שבפועל עושים, נכנסים לעריכת ה-WAV שיצרת, ושם קיימת אופצייה שנקראת "HitPoint Mode". האופצייה הזו בסך הכל מזהה את "חלקי" הWAV ע"י רגישות לעוצמות וטווחים, וכך, לדוגמא, מצילה או סניר (SNARE) נמצאים בווליומים שונים ועל כן התוכנה מצליחה להבדיל בינהם (חשוב לציין כי ניתן לקבוע את רגישות הזיהוי אבל תמיד מומלץ שההקלטה תהיה כמה שיותר נקיה ופלאט, שלא ישמעו איסים ברקע או כל קשקוש אחר). לאחר מכן יוצאים מהעריכת WAV, קליק ימני על הקובץ ו-Advenced> Divide Audio Events כך הפעולה מפרקת את ה-WAV לחלקים עפ"י זיהוי עוצמה ותדרים... אני מקווה שעניתי על השאלה, בהצלחה :) The Traveling Agency תשמעו עליהם בקרוב.... :)

barakhalla

New member
תודה רבה

אבל חסר השלב האחרון: עכשיו יש לי מלא חלקים של WAV איך אני מסנכרן אותם ל quantize שלי??

דרדסברס

New member
פשוט מאוד

אתה בוחר את הרזולוציית קוואנטייז שאתה צריך (זה מופיע בדר"כ בטופ של התוכנה), מסמן את כל החלקים שאתה רוצה לקוואנטז, ולוחץ Q... סימפל אז דאט...

למעלה