QTEK 1010 ? מה דעתכם ? אני חושב להחליף את ה TREO 270 שלי שאני דרך אגב מאד אוהב.
B Barrrsch New member 29/9/04 #1 QTEK 1010 ? מה דעתכם ? אני חושב להחליף את ה TREO 270 שלי שאני דרך אגב מאד אוהב.
2 2cookie New member 29/9/04 #2 למה 1010? הטראו כסלולארי (עד כמה שהוא גרוע כמחשב כף יד) עדיף ממנו. לא שווה את המאמץ שלך.. אם כבר להחליף אז ל-I mate.
למה 1010? הטראו כסלולארי (עד כמה שהוא גרוע כמחשב כף יד) עדיף ממנו. לא שווה את המאמץ שלך.. אם כבר להחליף אז ל-I mate.
B Barrrsch New member 29/9/04 #3 הי קוקי אני רוצה מכשיר עם לוח מקשים שלם שאפשר לחרוט עליו עברית. יש תמיכה עברית בכלל למערכות הפעלה האלה של ה I Mate ו- QTek ?
הי קוקי אני רוצה מכשיר עם לוח מקשים שלם שאפשר לחרוט עליו עברית. יש תמיכה עברית בכלל למערכות הפעלה האלה של ה I Mate ו- QTek ?
M mikeoreli New member 29/9/04 #4 כן, יש. אם אתה רוצה גם מקלדת מובנית וגם סלולאר (וגם יש לך מספיק כסף), אז יש את XDA III שכרגע זמין רק בחו"ל וגם לו אמורה להיות תמיכה בעברית, רק שאני לא בטוח לגבי תמיכה עברית במקלדת.
כן, יש. אם אתה רוצה גם מקלדת מובנית וגם סלולאר (וגם יש לך מספיק כסף), אז יש את XDA III שכרגע זמין רק בחו"ל וגם לו אמורה להיות תמיכה בעברית, רק שאני לא בטוח לגבי תמיכה עברית במקלדת.
M mikeoreli New member 29/9/04 #8 לא, זה לא. הImate זה XDA 2. ל XDA 3 יש עוד כמה שמות (העולם מסובך לא?) בינהם - XDA 2I ו XDA 2S כאשר אם אני זוכר טוב ההבדל בינהם הוא המעבד.
לא, זה לא. הImate זה XDA 2. ל XDA 3 יש עוד כמה שמות (העולם מסובך לא?) בינהם - XDA 2I ו XDA 2S כאשר אם אני זוכר טוב ההבדל בינהם הוא המעבד.